Filmska transformacija godine: Kristijan Bejl je stravičan u filmu „Tor: Ljubav i grom“ (FOTO/VIDEO)

25.05.2022

05:30

0

Autor: Dejan Ćirić

Ovo ostvarenje od 7. jula možete gledati u bioskopima širom Srbije

Filmska transformacija godine: Kristijan Bejl je stravičan u filmu „Tor: Ljubav i grom“ (FOTO/VIDEO)
Kristijan Bejl - Copyright Profimedia

Novi trejler i poster su sada dostupni za dugoočekivani film „Tor: Ljubav i grom“ iz studija Marvel.

Film "Tor: Ljubav i grom" Promo/MCF
 

Video otkriva zanimljive detalje o najnovijoj avanturi boga groma uključujući putovanje na Olimp u kom Zevs (Rasel Krou) dominira. Kris Hemsvort reprizira božansku ulogu i ponovo iznosi svoj humor pred svetsku publiku.

Ovo ostvarenje od 7. jula možete gledati u bioskopima širom Srbije.

Film "Tor: Ljubav i grom" Promo/MCF
 

Film prikazuje Tora (Hemsvort), na putovanju koje se razlikuje od bilo čega sa čim se do sada suočio - traganjem za samootkrićem. Ali, njegovo penzionisanje prekida galaktički ubica poznat kao Gor bog kasapin (Bejl), koji traži istrebljenje bogova.

Da bi se izborio sa pretnjom, Tor traži pomoć Kraljice Valkire (Tesa Tompson), Korga (Taika Vaititi, koji je ujedno i reditelj ovog ostvarenja) i bivše devojke Džejn Foster (Natali Portman) koja, na Torovo iznenađenje, neobjašnjivo rukuje svojim magičnim čekićem Mjolnir, kao moćni Tor.

Film "Tor: Ljubav i grom" Promo/MCF
 

Zajedno se upuštaju u mučnu kosmičku avanturu kako bi otkrili misteriju osvete boga Mesara i zaustavili ga pre nego što bude prekasno. Kristijan Bejl je i u ovoj ulozi pokazao svoju neverovatnu moć transformacije.

Magazin „Tajm“ svake godine objavljuje listu 100 najuticajnijih ljudi i ove godine je na nju dospeo reditelj, glumac i humorista Taika Vaititi, o kome je glumac i scenarista Saša Baron Koen (Borat) napisao sledeće:

„Možete reći da je film napravio Taika Vaititi na isti način na koji možete reći da je komad naslikao Pikaso. Ne po tome što ne zna gde na licu idu oči, već po tome kako izražava svoj jedinstveni glas. Prvo Taikino delo koje sam video bio je lažni dokumentarni film „Šta radimo u senci“ iz 2014. godine.

Taika Vaititi Promo/MCF
 

Film koji je mogao da bude katastrofa, ali je bio neverovatan. Bilo je briljantno komično, ali me je nekako nateralo da strastveno brinem o sudbini gomile vampira ubica. Zato sam pokušao da upoznam Taiku i da ga ubedim da radi sa mnom, što je on očigledno odbio. Taika je osvojio Oskara i snimio uspešne, urnebesne, iskrene filmove. On predstavlja najbolje iz davne ere divljih, rok zvezda holivudskih tipova, pomešano sa briljantnošću vrhunskog autora. U stvari, izvinite, ali ovaj momak stvarno počinje da me nervira“.

Film "Tor: Ljubav i grom" Promo/MCF
 

Zvezdana glumačka ekipa Natali Portman, Rasel Krou, Kristijan Bejl, Luk Hemsvort, Tesa Tompson i Džef Goldblum pomoći će Toru u avanturi zvanoj - samootkriće.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike