Spektakularna transformacija holivudske zvezde u filmu „Dina 2“: Jeziv demon zavodljive lepote koji imitira Mika Džegera (FOTO/VIDEO)

27.02.2024

19:30

0

Princ Rauta podseća na renesansnu skulpturu, koja je oživela, sa savršeno isklesanim mermernim telom i zagonetnim osmehom

Spektakularna transformacija holivudske zvezde u filmu „Dina 2“: Jeziv demon zavodljive lepote koji imitira Mika Džegera (FOTO/VIDEO)
Ostin Batler u filmu Dina 2 - Copyright Profimedia

Svetska premijera filma „Dina 2“ održana je 15.februara u Londonu i mnogi se slažu da je reč o remek-delu. Staroj ekipi glumaca, priključili su se novi, a među njima je i Ostin Batler, kojeg gotovo niko ne bi prepoznao u ulozi koja je bukvalno demonska.

Profimedia
 

Kralj rokenrola u filmu „Elvis“ sada je nemilosredni ubica zavodljive lepote. Princ Fejd Rauta je jeziv ali i istovremeno neverovatno lep, obično onima koji ga posmatraju, dok i sami ne postanu njegove poslednje žrtve, piše Vanity Fair.

Jaka seksualna privlačnost

Batler igra strašnog ratnika koji je izašao iz zlikovačkog klana Harkonen. Rauta podseća na renesansnu skulpturu, koja je oživela, sa savršeno isklesanim mermernim telom i zagonetnim osmehom.

- Tražio sam tu vrstu privlačnosti. Videćete jaku snažnu seksualnu privlačnost u princu Rauti – objasnio je reditelj Denis Vilnev.

Profimedia
 

Nakon razgovora sa rediteljem, Batler je započeo intenzivne treninge kako bi „zategao“ svoju već dobru formu.

- Ova uloga menja način na koji hodate, na koji se osećate u svom telu. Počeo sam mnogo da treniram. Pažljivo sam posmatrao pantere i zmije kako se ponašaju u trenucima mirovanja, a onda munjevito reaguju u potpuno nepredvidivim situacijama – naveo je glumac.

Razmetljivost Mika Džegera

Reditelj je rekao da je Batlera navodio da o svom liku razmišlja kao o slavnoj ličnosti.

- Uvek podsećam da je Batler uneo nešto od razmetljivosti Mika Džegera u svoj lik. Znate, kad Džeger uđe u prostoriju, sve „natera“ da gledaju baš u njega, tako je i sa Ostinovim likom – otkriva Vilnev.

Profimedia
 

Kada je Dejvid Linč režirao adaptaciju "Dine" 1984 godine princ Rauta je bio rok zvezda koju je igrao Sting.

Psihopata sa kodeksom časti

Vilnevov Rauta, za razliku od Linčovog, poseduje u sebi istovremeno uznemirujući stocizam i mir.

- Divlja životinja je uvek u napadu ili je svesna da se iza ugla krije neka opasnost – navodi Batler.

Profimedia
 

Reditelj dodaje:

- Postoji nešto veoma iskreno u vezi ovog lika. Ono što vidite to i dobijate. On je veoma okrutan. On je psihopata, ali još uvek ima neki kodeks časti i poštuje ljude koji su dobri borci. To je lik sa veoma zanimljivom psihom.

Film "Dina 2" će se od sutra naći i u domaćim biskopima, pa možete lično da se uverite u „zavodljivu jezivost“ Ostina Batlera.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike