Povratak Pamele Anderson: Rame uz rame sa slavnom oskarovkom u novom filmu unuke legendarnog reditelja

11.02.2024

16:45

0

Autor: Dejan Ćirić

Glumica je izjavila da oseća da je konačno prihvaćena u Holivudu

Povratak Pamele Anderson: Rame uz rame sa slavnom oskarovkom u novom filmu unuke legendarnog reditelja
Pamela Anderson - Copyright Pexels/Profimedia

Pamela Anderson ponovo se vraća na bioskopska platna i to glavnom ulogom u novom filmu Đije Kopole, unuke slavnog Frensisa, “The Last Showgirl”. Uz Pamelu, u filmu igraju i Džejmi Li Kertis i Dejv Batista.

Profimedia
 

- Oduvek sam želela da napravim film u Vegasu. Jako sam ponosna na našu glumačku postavku i čitav tim, a posebno na Pamelu. Jedva čekam da podelim njen hrabar i iskren nastup - rekla je rediteljka. 

Plesačica iz Las Vegasa

Radnja filma prati iskusnu plesačicu iz Las Vegasa, koja mora da planira svoju budućnost kada se njen šou naglo ugasi nakon 30 godina. Bez posla u svojim pedesetim, ostaje sa pitanjem šta dalje. Kao majka, ona nastoji da popravi zategnute odnose sa svojom ćerkom, koja je ostala u senci majčinog posla.

Profimedia
 

Došlo je vreme da prihvatim sebe

Za Variety Pamela je izjavila da konačno oseća da je “viđena i prihvaćena” u Holivudu.

- Imala sam neverovatne prilike. Ali opet, volim da radimo stvari na svoj, jedinstven način. Ne postoji formula koju sledim. Zaista idem na instinkt i čuvam ga kao što je uvek bilo, samo autentično i dajem sve od sebe. U radu ima mnogo stvari zbog kojih sam zaista uzbuđena. Konačno se osećam kao da sam u stanju da pokažem od čega sam napravljena. Dakle, ovo je vreme da zaista prihvatim ono što jesam. Sebe.

Profimedia
 

Kopola nam donosi autentičnu priču iz Las Vegasa, koja odaje počast legendarnoj "Showgirl", ispričanu kroz rediteljkin jedinstven osećaj za stil i vizuelno pripovedanje, navodi Harper's Bazaar.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike