Kad razvod pretvoriš u komediju! Premijera predstave "Šta me opet snađe": Brojne kolege došle da podrže Anđelku (FOTO/VIDEO)

31.03.2024

09:45

0

Iako je očekivala romantičnu priču do kraja života, brak joj se završio kao loš film

Kad razvod pretvoriš u komediju! Premijera predstave "Šta me opet snađe": Brojne kolege došle da podrže Anđelku (FOTO/VIDEO)
Anđelka Stević Žugić u predstavi "Šta me opet snađe" - Copyright Promo/Nebojša Babić

Nova mono-komedija glumice Anđelke Stević Žugić odigrana je sinoć prvi put u Beogradu u Mts Dvorani.

Promo/Stefan Matić
 

Veliki broj ličnosti iz javnog života poput glumca Andrije Miloševića, novinara Slavka Beleslina, glumice Anđele Jovanović... došao je sinoć da vidi Jovanku Joku Jakovljević, u svojim kasnim tridesetim, koja je krenula u nezaustavljivu vožnju kroz svoj emocionalni haos u koji je upala nakon razvoda.

Konkurencija oštra, okolina surova

Iako je očekivala romantičnu komediju do kraja života, brak joj se završio kao loš film, a život odjednom pretvorio u ring.  Konkurencija je oštra, okolina surova.  Ipak, Joka ne želi da se preda. Ostaje neustrašiva u svakoj svojoj suludoj odluci i tragikomičnoj situaciji.

Promo/Nebojša Babić
 

I dok u tom savršenom nesnalaženju pokušava da stvori "novi život" i "novu sebe", uz nju je elitni odred podrške, uvek spreman da joj dodatno zakomplikuje život svojim savetima: najbolje prijateljice Cica i Mica, baba i mama, kao i neizbežne astrološkinja i psihološkinja.

Anđelka istovremeno u više uloga

Sve pomenute likove je sinoć na sceni Mts Dvorane oživela na ubedljiv način Anđelka Stević Žugić ,u svom već prepoznatljivom stilu sjajne komičarke.

Promo/Stefan Matić
 

Autor teksta je Nebojša Romčević, koji je napisao scenario za brojne pozorišne predstave, televizijske serije i filmove, a među kojima su svakako najpoznatiji sitkom "Ljubav, navika, panika", serije "Kazneni prostor", "Bićemo prvaci sveta", "Stado" i brojne druge.

Nebojša je autor i prve Anđelkine monodrame "Šta me snađe".  Režiju potpisuje Petar Jovanović, a muziku Aleksandar Saša Lokner. Publika je dugim aplauzom nagradio glumicu koja je odlično zabavila publiku u Mts Dvorani.

Predstavu "Šta me opet snađe" publika će imati prilike da vidi i danas u Mts Dvorani, a zbog velikog interesovanja zakazan je joj termin - 14. april.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike