Pogledajte Anđelkine transformacije u novoj predstavi "Šta me opet snađe": Nije za one sa slabim srcem (FOTO)

01.03.2024

13:00

0

Autor: Dejan Ćirić

Sve likove igra popularna glumica u svom furioznom i već prepoznatljivom stilu vrsne komičarke

Pogledajte Anđelkine transformacije u novoj predstavi "Šta me opet snađe": Nije za one sa slabim srcem (FOTO)
Anđelka Stević Žugić u predstavi "Šta me opet snađe" - Copyright Promo/Nebojša Babić

Šta me opet snađe“ je nova komedija - monodrama glumice Anđelke Stević Žugić o večno aktuelnoj temi razvoda, koja će regionalnu premijeru imati u Skoplju, u dvorani Nacionalne opere i baleta 18. marta, dok su domaće premijere zakazane za 24. mart u Srpskom narodnom pozorištu u Novom Sadu i 30. marta u Beogradu, u MTS dvorani. 

Promo/GMR
 

Joka u suludim odlukama i tragikomičnim situacijama

Glavna junakinja Jovanka Joka Jakovljević, u svojim kasnim tridesetim, kreće u nezaustavljivu vožnju kroz svoj emocionalni haos u koji je upala nakon razvoda. Iako je očekivala romantičnu komediju do kraja života, brak joj se završio kao loš film, a život odjednom pretvorio u ring.

Konkurencija je oštra, okolina surova. Ipak, Joka ne želi da se preda. Ostaje neustrašiva u svakoj svojoj suludoj odluci i tragikomičnoj situaciji. 

Promo/Stefan Matić
 

I dok u tom savršenom nesnalaženju pokušava da stvori “novi život” i “novu sebe”, uz nju je elitni odred podrške, uvek spreman da joj dodatno zakomplikuje život svojim savetima: najbolje prijateljice Cica i Mica, baba i mama, kao i neizbežne astrološkinja i psihološkinja. Standardna formacija odbrane svake žene kad nastanu kuršlusi u glavi i u životu.

Promo/Stefan Matić
 

Predstava za hrabre duše

Sve likove igra Anđelka, u svom furioznom i već prepoznatljivom stilu vrsne komičarke, donoseći dozu divlje autentičnosti i hrabrosti, koja istovremeno izaziva smeh, ali i zaista pokreće pitanja o prirodi života nakon razvoda.

Promo/Stefan Matić
 

Ova predstava nije za one sa slabim srcem, jakim predrasudama i nepogrešivim stavovima. Ovo je za hrabre duše, spremne da se nasmeju u lice izazovima i kažu: "Šta me opet snađe? Pa, sve najbolje, naravno!"

Autor teksta je Nebojša Romčević, režiju potpisuje Petar Jovanović, a muziku je radio Aleksandar Saša Lokner. 

Jedna od najomiljenijih glumica

Anđelka Stević Žugić, jedna je od najomiljenijih glumica regiona. Igrala je u izuzetno uspešnim serijskim i filmskim projektima, među kojima su „Ne diraj mi mamu”, “Šetnja s lavom”, “Jedini izlaz”, “Nebesa”, “Radio Mileva”, “Šutnja 2”... Iako je javnost prvenstveno doživljava kao komičarku, njene uloge su bile žanrovski različite i raznovrsne.

Promo/Nebojša Babić
 

Pored televizijskih i filmskih projektata, Anđelka je sa svojom prvom monodramom „Šta me snađe“ napravila svojevrsan pozorišni podvig, odigravši predstavu preko 250 puta na 3 kontinenata, u 55 gradova i 15 zemalja. Monodramu „Šta me snađe“ videlo je preko 240.000 ljudi.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike