Još jedan kraljevski skandal na pomolu: Film o šokantnom intervjuu princa Endrua na Netfliksu (FOTO/VIDEO)

18.03.2024

19:15

0

U javnosti je ovaj potez okarakterisan kao "saobraćajna nesreća" za princa

Još jedan kraljevski skandal na pomolu: Film o šokantnom intervjuu princa Endrua na Netfliksu (FOTO/VIDEO)
Princ Endru - Copyright Profimedia

Serija "Kruna" koja se bavila životom na britanskom dvoru je završena, ali Netfliks je pripremio još jednu kraljevsku dramu.

Profimedia
 

Striming servis je danas objavio prvi zvanični trejler za film "Scoop" koji se bavi šokantnim intervjuom princa Endrua na BBC-ju, posle kojeg je morao da napusti javne dužnosti, a njegova majka, kraljica Elizabeta, mu je tada oduzela vojne titule.

"Saobraćajna nesreća" za princa

U intervjuu su se dotakli prijateljstva Princa Endrua s osuđenim pedofilom Džefrijem Epstajnom i njegove uloge u celom slučaju.

Profimedia
 

Intervju je prikazan u novembru 2019. godine i u javnosti je okarakterisan kao "saobraćajna nesreća" za princa. On je tada izjavio da ne žali zbog prijateljstva sa Epstajnom, a nije ni pokazao saosećanje za žrtve ovog milijadera.

Sve je zapanjujuće slično sa originalinim intervjuom

Film "Scoop" se bavi svime što se dešavalo iza kulisa iza tog intervjua, kao i time kako su novinarke BBC Newsnight-a uspele da u jeku skandala sa Epstajnom, dobiju intervju od princa.

Profimedia
 

Endrua glumi Rufus Sjuel kojeg smo gledali u seriji "The Man in the High Castle" i filmu "The Holiday". Novinarku koja je vodila intervju sa njim igra Džilijan Anderson.

Profimedia
 

Kako prenosi BBC, scene intrevjua su "zapanjujuće slične", a čak je i odeća novinarke i princa ista. Film "Scoop" prikazuje neviđenu stranu Bakingemske palate i BBC-ja, a na Netfliksu će biti dostupan 5. aprila.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike