Sećate li se slavnog Ričarda Čembrlejna u ulozi grofa Monte Krista? Stiže nova filmska verzija, objavljen prvi tizer (FOTO/VIDEO)

05.03.2024

07:07

0

Autor: Dejan Ćirić

Reditelji su opisali ovo ostvarenje kao "uverljiv mit koji objedinjuje nekoliko žanrova - avanturu i triler, slojevito sa moćnom ljubavnom pričom"

Sećate li se slavnog Ričarda Čembrlejna u ulozi grofa Monte Krista? Stiže nova filmska verzija, objavljen prvi tizer (FOTO/VIDEO)
Copyright Profimedia

Kompanija "Chapter 2" objavila je prvi tizer za ekranizaciju romana Aleksandra Dime "Grof Monte Kristo" u kom naslovnu ulogu tumači Pjer Nine.

Profimedia
 

Zasnovan na književnom remek-delu, film govori o mladom Edmondu Dantesu koji postaje žrtva zavere i biva uhapšen na dan svog venčanja zbog zločina koji nije počinio. Nakon 14 godina provedenih u ostrvskom zatvoru uspeva da izvede smelo bekstvo i pronađe blago za čije postojanje je saznao od drugog zatvorenika. Bogatiji nego što je ikada ranije mogao da se nada, preuzima identitet grofa Monte Krista i počinje da se sveti trojici ljudi koji su ga izdali.

Reditelji Matju Delaporte i Aleksandre de la Patelijer opisali su "Grofa Monte Krista" kao "uverljiv mit koji objedinjuje nekoliko kinematografskih žanrova - avanturu i triler, slojevito sa moćnom ljubavnom pričom".

Oni su takođe naveli da je Edmond Dantes "prvi francuski superheroj, koji je iskoračio u senku preuzevši identitet maskiranog osvetnika".

Pored Pjera Ninea, u filmu igraju još i Bastjen Bujon, Anais Demustje, Anamarija Vartolomej i Loran Lafit. "Grof Monte Kristo" će se naći u francuskim bioskopima 28. juna, navodi Euronews.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike