"Ovo izgleda užasno": Osvanuo trejler za rimejk filma "Vrana", fanovi razočarani (FOTO/VIDEO)

16.03.2024

11:30

0

Originalna verzija bila je kultni klasik

"Ovo izgleda užasno": Osvanuo trejler za rimejk filma "Vrana", fanovi razočarani (FOTO/VIDEO)
Scena iz filma "Vrana" - Copyright Profimedia

Trejler za rimejk kultnog filma "Vrana" je konačno osvanuo ali fanovi nisu nimalo oduševljeni. Kako se piše po društvenim mrežama, već iz kratkog isečka je jasno da ovom rimejku fale duša i požrtvovanost koje je imala originalna verzija iz 1994. godine.

Profimedia
 

Film u režiji Ruperta Sandersa baziran je na stripu „Vrana“ iz 1989. godine, a prati muzičara Erika Drejvena (Bil Skarsgard), koji je ubijen zajedno sa svojom verenicom Šeli (FKA Twigs). Nakon što umre, vrana oživljava Drejvena kako bi se osvetio zločincima koji su mu uništili život, piše Index.hr.

Još uvek imate vremena da bacite u đubre

Originalna „Vrana“ s Brendonom Lijem, sinom Brusa Lija, ostala je zapamćena kao kultni klasik.  Nažalost tokom snimanja rimejka Brendon Li je poginuo.  

Profimedia
 

„Znači, Vrana je sada Džon Vik?“, „Ovo izgleda užasno“, „Ovo izgleda gore od očekivanog“, „Imam osećaj da ovaj film nema nikakav stil. Nisam impresioniran“, samo su neki od komentara na društvenim mrežama, prenosi Index.hr.

Profimedia
 

Izgleda da je najviše ogorčen onaj fan koji je napisao:

- Još uvek imate vremena da ovo bacite u đubre

Snimanje filma koštalo je 50 miliona dolara, što je duplo više od budžeta originalnog filma, koji je na kraju zaradio 84 miliona dolara. Sudeći po prilično oštrim reakcijama obožavatelja, rimejk teško da će prestići kultni klasik.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike