Uskoro bismo mogli da saznamo ko je novi Džejms Bond: Svi kandidati za agenta 007 (FOTO/VIDEO)

05.02.2024

20:15

0

Producentima ističe vreme

Uskoro bismo mogli da saznamo ko je novi Džejms Bond: Svi kandidati za agenta 007 (FOTO/VIDEO)
Danijel Krejg kao Džejms Bond - Copyright Profimedia

Danijel Krejg je odavno "ubio" svog Bonda u filmu "Nije vreme za umiranje", a fanovi još uvek ne znaju ko će zameniti ovog glumca.

Profimedia
 

Producenti filmova o slavnom agentu 007 sve uspešno drže u tajnosti, ali ove godine im definitivno ističe vreme, i ceo svet bi trebalo konačno da sazna ko će zameniti Danijela Krejga.

Osmi Bond u nizu

Onaj koji bude izabran za Bonda biće osmi glumac u nizu koji igra kultnog lika Jana Fleminga, posle Šona Konerija, Davida Nivena, Džordža Lazenbija, Rodžera Mura, Timotija Daltona, Pirsa Brosnana i Danijela Krejga.

Profimedia
 

Postojale su čak indicije da bi novi Džejms Bond mogla biti žena ali producenti su brzo razuverili sve da je tako nešto ipak moguće.

Očekuje se da će 2024. godina biti ta godina kada će biti saopštena velika odluka. Predstavljamo 13 glumaca koji se sve vreme visoko kotiraju na kladionicama kao budući agenti 007.

1. Aron Tejlor-Džonson

Glumac Aron Tejlor Džonson jedan je od favorita za budućeg Džejmsa Bonda, barem kada je reč o britanskim kladionicama. Američki mediji pisali su da je Tejlor Džonson imao sastanak sa dugogodišnjom producentkinjom filmova o Džejmsu Bondu, Barbarom Brokoli. 

2. Henri Kavil

Čini se da je Henri Kavil fizički najsličniji Bondu, onakvim kakvim ga zamišljamo. Videćemo da li će to biti dovoljno za novog agenta 007.

3. Džejms Norton

Glumca Džejmsa Nortona, mnogi vide kao glavnog favorita. Igrao je u BBC seriji "The trial of Christine Keeler", o jednom od najvećih skandala koji su potresli Britaniju. Rešavao je zločine u seriji "Grantchester"...Igrao je i u seriji "Happy Valley" i pojavio se u jednoj epizodi hita "Crno ogledalo".

Profimedia
 

4.Damson Idris

Glumac Damson Idris je najpoznatiji po glavnoj ulozi seriji "Snowfall", koja je okončana prošlog leta nakon šest sezona.Takođe se pojavio u serijama Donalda Glovera "Swarm" i "Crno ogledalo".

Profimedia
 

5. Regé-Žan Pejdž

Glumac Rege-Žan Pejdž je zvezda serije "Bridžerton". Fanovi su ubeđeni da bi bio dobar agent 007. U jednoj nedelji uspelo mu je da u kladionicama za nedelju dana koeficijent na njega pređe sa 40/1 na 16/1..

6. Kilijan Marfi

Ovo je definitvno godina Kilijana Marfija. Ako bi član birmingemske bande postao novi Bond, bio bi drugi irski glumac kojem bi to pošlo za rukom. Kilijan Marfi je svetsku slavu stekao igrajući u popularnoj seriji "Peaky Blinders", a trenutno je najauktelniji u filmu "Openhajmer"

Profimedia
 

7. Tom Hardi

Glumac Tom Hardi je već miljenih ženskih srca a poštuju ga i fanovi koji gledaju akcione filmove. Zanimljivo je da ga u ulozi Bonda vidi i bivši agent 007, Pirs Brosnan.

- Mislim da bi Tom Hardi mogao da bude dobar Bond. Voleo bih da ga vidim u toj ulozi – kazao je Pirs.

Profimedia
 

8. Sope Dirisu

Sope Dirisu je britanski glumac. Na filmu je debitovao 2016. u filmovima "Peščani zamak". Od 2020. godine igrao je Eliota Kartera / Finča u seriji "Ski Atlantic Bande Londona", dok je 2022. godine igrao kao glavni lik u dramskom filmu "Mr. Malcolm's List" i mnogi bi ga rado videli kao novog "crnog" Bonda

9. Džek Louden

Džek Louden je škotski glumac, i njegov prvi veliki međunarodni uspeh je u BBC seriji "Rat i mir" iz 2016. godine. On je glumio i slavnog britanskog muzičara Morisija u njegovoj filmskoj biografiji.

10. Papa Esiedu

Zvezda "Crnog ogledala" bio je visoko kotiran na kladionicama. Kada su ga pitali da li bi igrao agenta 007 ovaj glumac je postavio kontrapitanje:"Da li je iko ikada odbio da igra Bonda?"

11. Kalum Tarner

Glumac Kalum Tarner je takođe visoko bio kotiran na kladionicama. On se jednom našalio na sopstveni račun, rekavši da je to sve zbog njegove mame, koja bi to žarko želela, i koja se stalno kladi na njega kao novog Džejmsa Bonda.

12. Ričard Maden

Maden je oduševio publiku svojom ulogom u seriji “Bodyguard”, a oduševio je i producentkinju Barbaru Brokoli, pa je ona spremna i da mu ponudi ulogu Džejmsa Bonda.

- Izgleda da će Ričard dobiti posao. Barbara Brokoli planira da mu ponudi ulogu - rekao je jednom izvor britanskog tabloida “The Sun”.

13. Ejdan Tarner

Ejdana smo gledali u tri nastavka Hobita gde je tumačio patuljka Kilija. Ženski deo publike je opčinio pošto je pokazao kako izgleda bez majice u BBC seriji "Poldark", a izvor britanskog "Sun"- a je otkrio da je glumac bio na preliminarnim razgovorima za posao za novog Bonda.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike