„Zaboravite Kena, ovo je Goslingova najbolja uloga“: Uznemirujući film zasnovan na istinitoj priči stigao na Netfliks (FOTO/VIDEO)

17.03.2024

17:00

0

Autor: Dejan Ćirić

Gledaoci su oduševljeni ovim ostvarenjem

„Zaboravite Kena, ovo je Goslingova najbolja uloga“: Uznemirujući film zasnovan na istinitoj priči stigao na Netfliks (FOTO/VIDEO)
Rajan Gosling kao Ken - Copyright Profimedia

Kriminalistički triler "Sve dobre stvari" (All Good Things) iz 2010. godine, stigao je na Netfliks i oduševio je gledaoce. Rajan Gosling i Kirsten Danst igraju glavne uloge u ovom napetom filmu zasnovanom na istinitoj priči.

Radnja je fokusirana na Dejvida Marksa (Gosling), čoveka iz bogate porodice koji živi u senci svog oca koji se protivi ideji da se njegov sin oženi Kejti (Danst). Naime, ona nije iz imućne porodice, zbog čega je on smatra nepodobnom za njegovog sina. Ipak, mladi par se venčava.

Profimedia
 

Njih dvoje se dobro slažu sve dok Dejvid ne pristane da se pridruži porodičnom poslu, čemu se Kejti protivi. Kada se on nakon svađe suoči sa Kejti u njihovoj letnjikovcu, ona nestaje. Sledi niz ubistava za koja je Dejvid ispitan, ali nikada optužen.

Jedan od najboljih filmova koje sam ikad gledao

Film je baziran na stvarnoj priči o porodici Durst, konkretno o čoveku po imenu Robert Durst, koga Gosling igra u filmu. 

Profimedia
 

„Jedan od najboljih filmova koje sam ikada gledao. 10/10“, „Odličan film, nažalost zasnovan na istinitoj priči“, „Veoma uznemirujuć film, uspeo sam da ga pogledam samo jednom“, „Zaboravite Kena, ovo je Goslingova najbolja uloga“, neki su od komentara oduševljenih gledalaca, prenosi index.hr.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike