"Ružna Beti" je postala zvezda: Amerika Ferera očekuje svog prvog Oskara (FOTO)

10.03.2024

23:16

0

Autor: Dejan Ćirić

Mnogi smatraju da nominaciju nije zaslužila, jer kroz ovu ulogu nije mogla da pokaže nikakve kvalitete vredne ovog priznanja

"Ružna Beti" je postala zvezda: Amerika Ferera očekuje svog prvog Oskara (FOTO)
Copyright Profimedia

Najveći prošlogodišnji hit "Barbi" je ove godine nominovan za Oskara u kategoriji najbolji film, ali je najveći skandal, kakav se ne pamti u Holivudu, nastao čim su objavljene nominacije jer se rediteljka Greta Gervig i glumica Margo Robi nisu našle među nominovanima. 

Jedina glumica koja je nominovana iz ovog ostvarenja je Amerika Ferera koja je među prvima iz ekipe stigla na crveni tepih. Iako nije favorit, iznenađenja su moguća. 

Profimedia
 

Osim nje, Rajan Gosling je nominovan za najboljeg glumca u sporednoj ulozi, i on može biti jedno od iznenađenja večeri. 

Da li je zaslužila?

Inače, ovo je prva nominacija za Fereru koja se proslavila u seriji "Ružna Beti". Američka glumica poreklom iz Hondurasa, na iznenađenje mnogih, ušla je u trku za Oskara, iako mnogi smatraju da nominaciju nije zaslužila, jer kroz ovu ulogu nije mogla da pokaže nikakve kvalitete vredne ovog priznanja.

Profimedia
 

Međutim, ima i onih koji su oduševljeni njenom nominacijom posebno zbog pravog  feminističkog monologa koji izgovara njen lik Glorija, jedna od zaposlenih u komapniji „Matel”, koja pomaže Barbiki u pravom svetu.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike