Penelope Kruz očajnički želi da glumi sa jednom velikom zvezdom: Pristala bih i da me pošalje po kafu

06.12.2023

20:00

0

Ova španska glumica uspela je da izgradi holivudsku karijeru

Penelope Kruz očajnički želi da glumi sa jednom velikom zvezdom: Pristala bih i da me pošalje po kafu
Penelope Kruz - Copyright Profimedia

Penelope Kruz ćemo uskoro gledati zajedno sa Adamom Drajverom u filmu "Ferari" u kojem igra ženu vlasnika čuvenog automobilskog lusksuznog brenda.

Radnja filma nas vraća u leto 1957. godine, gde je bivši vozač Formule 1 Enco Ferari u krizi.

Profimedia
 

On pokušava da sačuva život koji je izgradio sa suprugom i poslovnom partnerkom Laurom (Kruz) nakon smrti njihovog sina Dina, takođe pokušava da sačuva i odnos sa svojom ljubavnicom Linom Lardi. Sudeći po dosadašnjim reakcijama Penelope Kruz je ostvarila još jednu upečatljivu ulogu.

Magično prijateljstvo sa Almodovarom

Ova španska glumica uspela je da izgradi holivudsku karijeru, a sve je počelo sa fantastičnom saradnjom sa velikim rediteljem Pedrom Almodovarom za kojeg tvrdi da je genije.

- Odmah smo se povezali i uspostavili odnos nalik magičnom prijateljstvu. To je mnogo više od odnosa sa rediteljem sa kojim radim. On je neko koga obožavam, i koji me je toliko toga naučio. Osećam se kao najsrećnija osoba jer smo zajedno snimili sedam filmova i nadam se da će ih biti još - rekla je Penelope.

Kejt Blanšet, Penelope Kruz i Pedro Almodovar na dodeli "Goja" nagrada/Profimedia
 

Zatim je dodala:

- Snimanje sa njim velika je avantura kao i imati ga u životu. Čak i kada je reč o njegovom prisustvu na običnom ručku i večeri. Nikad ne znaš šta će sledeće reći. Pun je iznenađenja i uvek iskren, brutalno iskren ako ste mu prijatelj.

Puno neostvarenih želja

Međutim iako je uspela ostvari sjajnu karijeru zavaljujući Almodovaru, Penelope ima još puno neostvarenih želja kada je reč o glumi.

Na pitanje sa kojim glumcem ili glumicom bi volela da sarađuje a to joj još nije pošlo za rukom, Penelope, je novinarima kao iz topa odgovorila: "Meril Strip!"

Profimedia
 

 - Uvek preklinjem agente da me odvedu na njen set, donosila bih joj kafu i bilo šta - našalila se na sopstveni račun.

Heroj bro jedan

Ona je navela da je Strip za nju heroj broj jedan.

- Svaki put kad je vidim trčim da je zagrlim, a ona je svaki put tako strpljiva sa mnom, iako se ja ponašam uvek da mi je to prvi put s njom. Pre neki dan je dobila važnu nagradu i ona me je tada pomenula u svom govoru. Nisam mogla da poverujem.

Profimedia
 

Dvadeset puta sam preslušavala govor samo da bih se uverila da je to zaista uradila. Ona je moj heroj broj jedan sa kojom bih uvek volela da radim - istakla je Kruz.

Na listi onih sa kojim bi želela još da radi Peneleope je dodala i Martina Skorsezea, a među onima koji nisu živi to su Merilin Monro, Marlon Brando i Odri Hepbern.   

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike