Kristen Stjuart šokirala izjavom o "Sumrak sagi": To je tako gej film

13.01.2024

13:30

0

Autor: Dejan Ćirić

"Sve je u želji za onim što će te uništiti", rekla je glumica

Kristen Stjuart šokirala izjavom o "Sumrak sagi": To je tako gej film
Sumrak saga - Copyright Profimedia

Kristen Stjuart, zvezda "Sumrak sage" koja je pre petnaestak godina zaludela svet, konačno je otkrila šta zaista misli o filmu koji ju je proslavio.

Profimedia
 

Glumica je tumačila ulogu Bele Svon, tinejdžerke koja se našla u ljubavnom trouglu između vampira Edvarda Kalena (Robert Patinson) i vukodlaka Džejkoba Belka (Tejlor Lautner), a u nedavnom intervjuu za magazin Varajeti osvrnula se na ovaj čuveni serijal

Sve je u opresiji

- To je tako gej film. Tejlor, Robert i ja. To je vrlo indikativno i nije u redu. Sve je u opresiji, u želji za onim što će te uništiti. To je vrlo gotička, gej sklonost koju volim - rekla je glumica.

Iako su romantične veze u svim delovima "Sumrak sage" heteroseksualne, Kristen je progovorila o potencijalnom kvir prizvuku u "Sumraku":

- To tek sada vidim. Ne mislim da je nužno počelo tako.

Profimedia
 

Problem sa sopstvenom seksualnošću

Podsetimo, Stjuart i Patinson su bili u vezi od 2009. do 2013. godine, a glumica je u više navrata progovorila o problemu suočavanja sa svojom seksualnošću. 

- Osećala sam veliku odgovornost, kao da sam bila iskreno zabrinuta ako nisam bila u stanju da kažem da li sam jedno ili drugo, jesam li onda na neki način odabrala neku stranu - objasnila je jednom prilikom. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dylan Meyer (@spillzdylz)

 

Inače, Kristen je u vezi sa scenaristkinjom Dilan Mejer, a verile su se u novembru 2021. nakon dve godine veze, prenosi index.hr.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike