Stalone otkrio kog glumca bi voleo da vidi u ulozi Ramba: Ovo ime niko nije očekivao (FOTO)

14.02.2024

13:30

0

Autor: Dejan Ćirić

"Ako ikad prosledim štafetu, proslediću je njemu jer voli taj lik", izjavio je popularni Slaj

Stalone otkrio kog glumca bi voleo da vidi u ulozi Ramba: Ovo ime niko nije očekivao (FOTO)
Copyright Profimedia

Silvester Stalone gostovao je nedavno u emisiji "The Tonight Show", gde je otkrio kog glumca bi voleo da vidi u ulozi čuvenog Ramba

Profimedia
 

- Upoznao sam Rajana Goslinga na večeri. Očigledno je da smo čista suprotnost. On je zgodan, ja nisam. Ozbiljno! Možete li mene da zamislite kao Kena? - rekao je glumac i dodao:

- Rajan mi je rekao: "Bio sam fasciniran Rambom i odlazio sam u školu obučen kao on. Ljudi su me ismejavali, ali to me nije zaustavilo. Išao sam na letovanja kao Rambo." Pričao mi je kako je imao veliku povezanost sa njim i pomislio sam da je to zanimljivo. Ako ikad prosledim štafetu, proslediću je njemu jer voli taj lik.

Profimedia
 

Inspiracija za Kena

Gosling je pre više od deset godina otvoreno priznao da je veliki obožavalac Ramba i da ga je prvi film toliko očarao da je počeo da misli da je on lik iz filma.

Glumac je u nedavnom intervjuu rekao da su mu upravo Stalone i njegove odevne kombinacije iz 80-ih poslužile kao inspiracija za ulogu Kena u filmu "Barbi".

Profimedia
 

- Saznali smo da je nosio mnogo bundi. Sve dok je Ken nosio bundu isticao se među ostalim Kenovima - izjavio je Gosling, prenosi Varajeti.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike