Najveća zvezda se nije pojavila na crvenom tepihu: Održana premijera domaćeg filma "Sunce mamino" (FOTO/VIDEO)

14.02.2024

07:55

0

Autor: Dejan Ćirić

U pitanju je topla tinejdžerska ljubavna komedija upakovana u ozbiljnu porodičnu dramu

Najveća zvezda se nije pojavila na crvenom tepihu: Održana premijera domaćeg filma "Sunce mamino" (FOTO/VIDEO)
Copyright Promo/Filip Olćan

Sinoć je u u mts Dvorani održana premijera domaćeg filma "Sunce mamino" reditelja i scenariste Koste Đorđevića. Nakon projekcije u punoj bioskopskoj sali prolomio se aplauz namenjen autorsko-glumačkoj ekipi filma, posebo našim glumcima mlađe generacije, nosiocima vodećih uloga - Pavlu Čemerikiću, Alisi Radaković i Denisu Muriću.

Promo/Filip Olćan
 

Publici su se poklonili i glumci Pavle Mensur i Tomislav Trifunović, kao i svi osatli zaslužni za realizaciju ove filmske priče koja nosi epitet tople tinejdžerske ljubavne komedije upakovane u ozbiljnu porodičnu dramu. Glavna glumica Branka Katić nije prisustvovala premijeri, iz, za sada, nepoznatih razloga.

Promo/Filip Olćan
 

Babina sahrana, muvanje devojke i anksiozna majka

Priča prati zbunjenog i pomalo neprilagođenog šesnaestogodinjeg Relju (Pavle Čemerikić) koji svoje usamljeno leto provodi tumarajući dvorištima i krovovima Beograda i jedino što ga stvarno vozi, gotovo do opsednutosti, je želja da smuva Anu (Alisa Radaković).

Promo/Filip Olćan
 

U trenucima kada mu umire baka, njegova anksiozna i distancirana mama Olga (Branka Katić) odbija da joj, zbog njihovog međusobno lošeg odnosa organizuje sahranu. Krijući od Olge, Relja se sam upušta u organizaciju babine sahrane, verujući da će tako konačno osvojiti Anu. Dok manevriše između ljubavi i smrti, pokrenuće čitav niz događaja, nerazjašnjenih odnosa i emocija. 

Film je svetsku premijeru imao je na Međunarodnom filmskom festivalu u Talinu. Nakon Beograda, film će biti prikazan i u Novom Sadu, 14. februara, u bioskopu Arena Cineplex, a potom 16.2. u Nišu, u bioskopu Cine Grand Delta Planet, nakon čega će se naći na reperotaru ostalih domaćih bioskopa.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike