Poznato kada stiže treća sezona čuvene serije "Medved": Nove epizode će biti prikazane na drugačiji način (FOTO)

12.02.2024

15:45

0

Autor: Dejan Ćirić

Dramatična priča o porodici svoj uspeh duguje kako nepredividom scenariju koji žanr trilera smešta u restoransku kuhinju

Poznato kada stiže treća sezona čuvene serije "Medved": Nove epizode će biti prikazane na drugačiji način (FOTO)
Copyright Profimedia

Početak godine bio je odličan za glumačku postavu i producente čuvene serije "Medved" (The Bear). Na dodeli Zlatnog globusa osvojila je nagradu u kategoriji Najbolja komedija, a nagrađeni su i glumci Džeremi Alen Vajt i Ajo Edebiri. Nedugo zatim, serija je trijumfovala i na dodeli Emi nagrada, odnevši čak šest priznanja. 

Profimedia
 

Nakon prve i druge sezone koje su postigle ogroman uspeh, treća sezona se već duže vreme najavljuje i očekuje. Direktor produkcijske kuće FX, Džon Lendgraf, sada je zvanično potvrdio da će nove epizode biti dostupne za gledanje već od juna.

Sve epizode u jednom danu

Iako Lendgraf nije otkrio previše detalja, svetski mediji penose da će striming platforma Hulu objaviti sve epizode tokom istog dana. Kao glavni razlog za to naveo je činjenicu da serija ima uzbudljiv kraj, i da gledaocima ne želi da oduzme mogućnost da je, ukoliko žele, pogledaju u jednom danu.

Profimedia
 

Serija u početku nije privlačila previše pažnje, ali je posle prvih nekoliko epizoda, uspela je da postane svojevrsni fenomen.

Dramatična priča o porodici svoj uspeh duguje kako nepredividom scenariju koji žanr trilera smešta u restoransku kuhinju, tako i izvanrednim izvedbama glumačke ekipe.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike