Slavna holivudska glumica zajedno sa Tildom Svinton u najnovijem filmu Pedra Almodovara: Isprepletene sudbine tri žene (FOTO)

27.01.2024

16:00

0

Uskoro počinje snimanje

Slavna holivudska glumica zajedno sa Tildom Svinton u najnovijem filmu Pedra Almodovara: Isprepletene sudbine tri žene (FOTO)
Pedro Almodovar i Tilda Svinton - Copyright Profimedia

Najnovije Almodovarovo ostvarenje ima radni naslov „The Room Next Door” i biće prvi produkcijski film koji je u potpunosti snimljen na engleskom jeziku. Snimanje filma počinje na proleće u Madridu i Njujorku.

Profimedia
 

Već je poznato da će u filmu igrati Tilda Svinton. Španski reditelj i britanska oskarovka već su sarađivali na kratkom filmu „The human voice” koji je prikazan 2020. godine.

Film o odnosima tri žene koje žive u istoj zgradi

Sada je otkriveno da će im se pridružiti još jedna oskarovka, glumica Džulijen Mur.

U centru priče naći tri žene čije su sudbine tesno prepletene. Glumačku ekipu filma koji govoriti o odnosima tri žene koje žive u istoj zgradi pojačao je i Džon Turturo.

Džulijen Mur Profimedia
 

Ranije je Almodovar već prikazivao kratkometražnme filmove na engleskom jeziku – “The human voise“ sa Svintonovom i prošlogodišnji “Strange Way of Life” u kojem su glumili Pedro Paskal i Itan Houk. Oba filma su ušla u uži izbor za Oskara.

Džulijen Mur nedavno je glumila u drami ”May December” u režiji Toda Hejnsa. Za ovu ulogu dobila je nominaciju za Zlatni globus.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike