Zašto ne možemo da prestanemo da gledamo "Uvod u anatomiju": Tajna uspeha jedne od najpopularnijih serija na svetu (FOTO/VIDEO)

06.02.2024

20:30

0

Obožavaoci ne mogu da dočekaju početak 20. sezone

Zašto ne možemo da prestanemo da gledamo "Uvod u anatomiju": Tajna uspeha jedne od najpopularnijih serija na svetu (FOTO/VIDEO)
Ekipa serije "Uvoda u anatomiju" - Copyright Profimeda

Elen Pompeo je punih 18 godina igrala samo jednu ulogu i to voljene doktorke Meredit Grej u seriji "Uvod u anatomiju".

Iako je izašla iz 19. sezone, najavivši konačan odlazak, na radost svih fanova, ona se vraća u 20. sezonu koja počinje sa emitovanjem 14. marta.

Profimedia
 

Potpuno je fascinantno kako je lik Meredit tokom svih sezona ostajao u fokusu gledalaca, koji su je sve više voleli kao i ostale likove u seriji.

Tajna uspeha serije

Izgleda da Djevid Čejs, tvorac čuvenih "Sopranovih", koji su ove godine proslavili 25 godina od prve epizode ipak nije u pravu kada tvrdi da je zlatno vreme dobrih serija prošlo.

"Uvod u anatomiju" je najbolji dokaz za to i njeni fanovi koji ne mogu da dočekaju početak 20. sezone. U čemu je tajna uspeha omiljenih doktora koji se godinama susreću sa novim profesionalnim i životnim izazovima?

Profimedia
 

- Ovakve serije daju mogućnost gledaocima da se povežu sa likovima. Kao što svaka epizoda nema srećan kraj, tako ni svi likovi nisu savršeni - kaže za Varajeti Piter Jankovski jedan od producenata serije.

Producentkinja "Uvoda u anatomiju" Meg Marinis ističe da mnogi fanovi u svakoj epizodi mogu da pronađu utehu.

Likovi realno prikazani

- Ono zbog čega je ova serija za mnoge uteha je to što su likovi realno prikazani  i nesavršeni baš kao mi - kaže producentkinja i dodaje:

Profimedia
 

- Svako može u njoj da pronađe delić sebe. Ponosni smo što stvaramo seriju koja se bavi  ljudskim emocijama. Toliko ih danas u savremenom svetu obuzdavamo. "Uvod u anatomiju" daje ljudima izlaz i mogućnost da zaista prepoznaju svoje emocije.

Živimo u ludom svetu

Međutim, producent Jankovski, iz Universal studija ima originalnije objašnjenje za popularnost ovakvih serija:

Profimedia
 

- Naš svet trenutno deluje malo ludo. Pitate se da li vas komšija stvarno voli ili se sprema da započne rat sa vama. Ovakve serije vas uveravaju da postoji neki red u univerzumu. Vidite da je nekim ljudima zaista stalo do drugih i spremni su da žrtvuju svoje vreme i energiju za njih. U svim takvim projektima fokus je na "odbrani malog čoveka" i time se publika hrani. 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Variety

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike