Kristofer Nolan stavio tačku na nagađanja: Reditelj otkrio da li će režirati novog Bonda

27.11.2023

10:45

0

Autor: Dejan Ćirić

Ranije je priznao da bi mu bila velika čast da se priključi čuvenoj franšizi

Kristofer Nolan stavio tačku na nagađanja: Reditelj otkrio da li će režirati novog Bonda
Copyright Profimedia

Potraga za novim kreatorima filmova o Džejmsu Bondu je uveliko u toku. Mnogi su uvereni da će rediteljsku palicu preuzeti Kristofer Nolan, jer je nedavno u svetskim medijima objavljena vest da je trebalo da se sastane sa vodećom producentkinjom franšize Barbarom Brokoli, a i već je priznao da bi bio polaskan time.

Profimedia
 

Što se tiče glavnog glumca, trenutno je najveći favorit Aron Tejlor-Džonson.

Profimedia
 

Glasine nisu istinite

Nolan je dao intervju za Associated Press tokom promocije svog novog filma "Openhajmer" i otkrio da još uvek ne zna koji mu je sledeći projekat. Na pitanje ima li istine u glasinama da će režirati novog Bonda reditelj je odgovorio:

- Ne, nažalost neću. Te glasine nisu istinite. Jako sam uzbuđen što se štrajk završio i što se svi možemo vratiti svom poslu - rekao je Nolan i dodao:

Profimedia
 

- Kada radite nešto sa takvim likom, često se dovodite u situaciju u kojoj imate određena ograničenja. Ne smete da prihvatite takav zadatak, a da se potpunno ne posvetite onome što donosite na području kreativnosti. Morate da budete svesni da preuzimate pun paket koji uključuje pisanje scenarija, odabir glumaca i slične stvari. 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike