Patrijarh Porfirije na premijeri filma o Duletu Saviću: Pogledajte ko je još došao (GALERIJA)

01.02.2024

12:30

0

Brojne ličnosti iz kulturnog i javnog života i velike zvezde

Patrijarh Porfirije na premijeri filma o Duletu Saviću: Pogledajte ko je još došao (GALERIJA)
Dušan Savć sa patrijarhom Porfirijem - Copyright Promo/Filip Olćan

U mts Dvorani sinoć je održana beogradska premijera filma "Dule Savić, a u Londonu muk" na čijoj svečanosti je prisustvovao veliki broj poznatih ličnosti iz različitih sfera javnog života.

Promo/Filip Olćan
 

S početkom večeri glavnog aktera filma, Dušana Savića na crvenom tepihu pozdravile su mnoge zvanice, prijatelji i poznanici, kao i porodica, a ispred objektiva fotoreportera našle su se i nekadašnje fudbalske zvezde, ujedno i učesnici ovog dokumentarnog filma - Dragan Džajić i Vladimir Petrović Pižon.

Čuveni povik "Dule Savić"

Uz čuveni povik "Dule Savić" završen je film i publika je u velikoj sali Dvorane jakim aplauzom pozdravila ekipu dokumentarca "Dule Savić, a u Londonu muk", rediteljku Branku Bešević Gajić, producenta Oliver Paunović, direktora fotografije Nikšu Malića, kao i neizostavnog Dušana Savića koji se uz kratak govor zahvalio prisutnima i svim učesnicima u filmu.

Prošlo je 45. godina od kada je Dušan Dule Savić dao legendarni gol Arsenalu u Londonu u devedestom minutu i upisao sebe u istoriju Crvene Zvezde i srpskog fudbala.

Sada nakon toliko vremena snimljen je film koji briše granice između dokumentarnog i igranog, a o nekadašnjem golgeteru u filmu govoriili su mnogi: glumac Dragan Jovanović, akademik Matija Bećković, reditelj Emir Kusturica  i dr.

Bonus video:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike