Sloboda Mićalović i Ivan Bosiljčić u otkačenoj ljubavnoj komediji: Oslepeli od bliceva i ogluveli od aplauza (FOTO/VIDEO)

31.01.2024

17:05

0

Autor: Dejan Ćirić

Posle više od 15 godina popularni glumci ponovo zajedno igraju glavne uloge

Sloboda Mićalović i Ivan Bosiljčić u otkačenoj ljubavnoj komediji: Oslepeli od bliceva i ogluveli od aplauza (FOTO/VIDEO)
Copyright Promo/Košutnjak Film

Da li je moguća prava ljubav iza filmskih kamera? Šta krije prividni glamur popularnosti? Da li partneri na sceni postaju suparnici kad padnu maske? Ovo su samo neke od tema koje su, u novoj romantičnoj komediji pod nazivom “Jorgovani”, obradili scenarista David Jakovljević i reditelj Siniša Cvetić. 

Promo/Košutnjak Film
 

Katarza uz zaboravljeni muzički hit

Otkačenu i pomalo satiričnu priču o licu i naličju domaće kinematografije nam donosi omiljeni glumački par, Sloboda MIćalović i Ivan Bosiljčić, koji su se posle više od 15 godina ponovo zajedno obreli u glavnim ulogama. 

Oslepeli od bliceva i ogluveli od aplauza Katarina (Mićalović) i Igor (Bosiljčić), susreću se jedne večeri na dodeli nagrada za najbolju domaću seriju godine. Pored njih, prisutni su i ostali članovi filmske ekipe, koji nas vode kroz zamršene odnose iz kojih nam postaje jasno da su njihovi životi veća melodrama od one koju su snimali.

Promo/Košutnjak Film
 

Ipak, jedan zaboravljeni muzički hit dovešće do potpune emotivne katarze svih učesnika...

U filmu, koji kao producent potpisuje Zoran Janković i Košutnjak film, ostale uloge su poverene proverenoj glumačkoj ekipi: Gordanu Kičiću, Mimi Karadžiću, Isidori Janković, Jovanu Jovanoviću, Jani Bjelici, Nebojši Dugaliću, Pavlu Čemerikiću, Nenadu Okanoviću, Vahidu Džankoviću i Petru Vasiljeviću.

Premijera na FEST-u

Svečana premijera filma “Jorgovani” biće održana 27. februara u okviru takmčarskog programa 52. FEST-a, a od 29. februara biće dostupan u svim bioskopima u Srbiji i regionu u distribuciji Art Viste.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike