Margo Robi otkrila tajnu: Šta u filmovima zamenjuje drogu

24.01.2023

16:01

0

Autor: Dejan Ćirić

Glumica je govorila o rekvizitima koji se koriste umesto kokaina i pravih cigareta

Margo Robi otkrila tajnu: Šta u filmovima zamenjuje drogu
Margo Robi - Copyright Profimedia

Filmski spektakl „Vavilon“ u kome glavne uloge tumače Bred Pit, Margo Robi, i Dijego Kalva, trenutno je među najvećim filmskih hitovima u svetu. U pitanju je priča o Holivudu tokom dvadesetih godina prošlog veka, o velikim ambicijama i neverovatnim ekscesima koja prati uspon i pad više likova tokom ere neobuzdane dekadencije i izopačenosti u Holivudu, kada se prelazilo sa nemog na zvučni film.

© 2022 Paramount Pictures. All Rights Reserved.
 

Osim što su nedavno u intervjuu za PopBuzz Margo Robi i Dijego Kalva otkrili da su jednu scenu u „Vavilonu“ snimali čak 36 puta, sada su govorili o tome koji rekviziti se najčešće koriste prilikom snimanja filmova kako bi se u scenama verodostojno prikazalo konzumiranje droga, što se može videti i u „Vavilonu“.

Profimedia
 

Lažni kokain i cigarete

Glumica je izjavila da je "kokain" koji vidimo u filmovima i serijama zapravo vitamin B u prahu, laksativi za bebe u prahu, kao i šećer u prahu.

Robi je naglasila da je bolno kada se ušmrkavanjem unose sve te stvari i da je osećaj veoma neprijatan.

© 2022 Paramount Pictures. All Rights Reserved.
 

Neizbežan rekvizit u filmskoj i televizijskoj produkciji su i cigarete. Margo, koja je nepušač, otkrila je da je morala da konzumira lažne cigarete kako bi u „Vavilonu“ imala hrapav glas.

- Na snimanjma se koriste cigarete koje nemaju nikotin. To su biljne cigarete, ali imaju užasan ukus - rekla je glumica.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike