Otkrivena tajna „ilegalnog“ poljupca Kristen Stjuart i Roberta Patinsona u kultnom filmu „Sumrak“ (FOTO/VIDEO)

26.06.2022

06:01

0

„Rob je bio toliko zaljubljen u sceni da je pao sa kreveta“, prisetila se rediteljka Ketrin Hardvik

Otkrivena tajna „ilegalnog“ poljupca Kristen Stjuart i Roberta Patinsona u kultnom filmu „Sumrak“ (FOTO/VIDEO)
Kristen Stjuart i Robert Patinson u filmu "Sumrak" - Copyright Profimedia

Kada je Robert Patinson bio na audiciji za popularni film o vampirima „Sumrak“, Kristen Stjuart je već bila odabrana za ulogu Bele Svon. U to vreme, ona je imala 17, a glumac koga gledamo u najnovijem filmu o Betmenu, 21 godinu.

Rediteljka filma "Sumrak" Ketrin Hardvik otkrila je da je bila zabrinuta zbog toga što je prvi poljubac Roberta i Kristen bio "nezakonit".

Kristen Stjuart i Robert Patinson u filmu "Sumrak"/Profimedia
 

Gostujući u podkastu, rediteljka je otkrila da je par zračio jakom hemijom kada su odglumili prve poljupce svojih likova u njenom domu u Los Anđelesu.

- Rob i Kristen su bili na audiciji u mom krevetu, radili smo scenu ljubljenja. Ja sam snimala svojom malom kamerom. Rob je bio toliko zaljubljen u sceni da je pao sa kreveta. Rekla sam mu: „Čoveče, smiri se!“ - otkrila je Hardvik i dodala da je Kristen je bila nepokolebljiva da Robert mora da igra poznatog vampira.

Profimedia
 

- Mislila sam - Kristen ima 17 godina, ne želim da ulazim u neke ilegalne stvari i rekla sam Patinsonu da je u našoj zemlji ilegalno imati seksualni odnos sa maloletnicama - prisetila se rediteljka.

Njih dvoje su na kraju postali miljenici fanova sa svojim ulogama u franšizi "Sumrak". Robert i Kristen su čak počeli da se zabavljaju 2009. godine, kada je izašao drugi film "Mladi mesec". Trajno su se rastali 2013. godine.

Profimedia
 

U novembru prošle godine je otkriveno da su se Kristen i njena tadašnja ljubavnica Dilan Mejer verile posle dve godine zabavljanja.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike