Miloš Biković otkrio šta je doživeo na svoj 25. rođendan: Bio je to dar od Boga (FOTO/VIDEO)

07.01.2024

17:00

0

Autor: Dejan Ćirić

"U Rusiju sam otišao 2010. godine u obilazak manastira, a 2013. sam počeo da snimam sa Nikitom Mihalkovim", ističe glumac

Miloš Biković otkrio šta je doživeo na svoj 25. rođendan: Bio je to dar od Boga (FOTO/VIDEO)
Copyright 24sedam/Katarina Mihajlović

Nastavak najgledanije ruske komedije svih vremena, film „Sluga 2“, za samo četiri dana bioskopskog života u Rusiji, pogledalo je četiri miliona ljudi, što predstavlja najuspešniji početak prikazivanja nekog filma u toj zemlji. Film je od 4. januara na redovnom repertoaru i u našim bioskopima.

Promo/Yellow, Black and White
 

Glavnu ulogu u ovom ostvarenju igra Miloš Biković koji je, gostujući u Beogradskoj hronici, govorio o novom projektu reditelja Klima Šipenka, trećem koji su realizovali zajedno. 

Lepa klackalica emocija

- Potajno smo se nadali ovom uspehu, radili smo na filmu koji će da bude bolji od prvog dela. Prvi deo je u trenutku kada je izašao postao najgledaniji film svih vremena od kada postoje bioskopi u Rusiji, od kada merimo neku savremenu rusku istoriju. Nadali smo se i očekivali da napravimo film koji je bolji od prvog dela, a gledanost pokazuje da je drugi deo bolji - rekao je glumac.

Yellow, Black and White
 

Biković ističe da ne morate da gledate prvi deo filma, da bi ste gledali nastavak. Priča je zasebna, ali ima veze sa prvim delom. Drugi deo dolazi kao nadgradnja, ako ste pogledali prvi deo filma. Sve ovo je namerno tako. Priča je spontana, pitka, nosi praznično raspoloženje.

- To je lepa klackalica emocija, ima i neku poruku, mogu da ga gledaju deca i cela porodica. Film jeste duhovit, ali ima jednu ozbiljniju poruku kako se čovek navede da bude dobar. Film je lep - otkriva glumac.

Promo/Yellow, Black and White
 

- U Rusiju sam otišao 2010. godine u obilazak manastira, a 2013. sam počeo da snimam sa Nikitom Mihalkovim. Prvi snimajući dan bio je na moj 25. rođendan, kao dar od Boga. Smatram da je moja profesionalna karijera počela sa filmom "Montevideo“, naveo je Biković, prenosi Rts.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike