Miloš Biković je kao most između ruskog i srpskog humora: Pogledajte ko se pojavio na beogradskoj premijeri filma "Sluga 2" (FOTO/VIDEO)

29.12.2023

08:30

0

Autor: Dejan Ćirić

Ovo ostvarenje od 4. januara počinje da se prikazuje u domaćim bioskopima

Miloš Biković je kao most između ruskog i srpskog humora: Pogledajte ko se pojavio na beogradskoj premijeri filma "Sluga 2" (FOTO/VIDEO)
Copyright ATA Images/Antonio Ahel

Komedija "Sluga 2", nastavak najgledanijeg ruskog filma svih vremena, imala je sinoć srpsku premijeru u beogradskoj Sinepleks Galeriji, u prisustvu glumca Miloša Bikovića i reditelja Klima Šipenka.

ATA Images/Antonio Ahel
 

Biković je rekao novinarima na crvenom tepihu da je "Sluga 2" solidan, ako ne i bolji nastavak prvog filma koji je 2019. postao najgledaniji ruski film, i da se nada da će ga po gledanosti prevazići.

ATA Images/Antonio Ahel
 

U Šipenkovom filmu "Sluga" (2019) Biković je igrao razmaženog mladića koji se u svojevrsnom rijalitiju našao nesvesno u ulozi sluge u ruskom selu iz prošlosti. U nastavku Biković, u sličnim lažiranim okolnostima rakošnih dvoraca carske Rusije u vreme Napoleonovog rata 1812. godine, nastoji da pomogne razmaženoj Katji koju igra Aglaja Tarasova.

Film o spasenju ljudske duše

Biković je dodao da je njegov junak u nastavku zauzeo aktivniju ulogu i sada on pokušava da pouku koju je izvukao iz prvog dela primeni, i "da jednu nepravdu koja ga boli ispravi prevaspitavajući tu osobu".

- Ovaj film je lagana priča o važnim stvarima - spasenju ljudske duše. Društvo se okupilo da spasi pojedinca od njegovih postupaka i njega samog - naglasio je glumac.

ATA Images/Antonio Ahel
 

Sličan mentalitet

Šipenko je rekao novinarima da je pred premijeru uvek nervozan, ali da je siguran da će se "Sluga 2" svideti srpskoj publici i da se nada najboljem, pošto Srbi i Rusi imaju sličan mentalitet i shvatiće film.

ATA Images/Antonio Ahel
 

- Nadam se da će se zabaviti kao što smo se mi zabavljali snimajući. Shvatam dosta srpskog humora, a Miloš je kao most između ruskog i srpskog humora - rekao je ruski reditelj.  

"Sluga 2" je imao svetsku premijeru pre nekoliko dana u Moskvi, a u srpske bioskope ulazi 4. januara 2024. godine.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike