Zvezda "Krune" Kler Foj otkrila traumatično iskustvo u karijeri: Drao se na mene pred svima!

05.01.2024

09:00

0

Autor: Dejan Ćirić

"Ponekad reditelji koji nisu dobri imaju potrebu da budu nasilni prema nekome sa seta, a ja sam bila ta osoba", ističe glumica

Zvezda "Krune" Kler Foj otkrila traumatično iskustvo u karijeri: Drao se na mene pred svima!
Copyright Profimedia

Kler Foj, britanska glumica koja se proslavila ulogom kraljice Elizabete II u Netfliksovoj seriji "Kruna" progovorila je o neprijatnom iskustvu sa snimanja svoje prve televizijske serije, prenosi Variety.

Prva serija u kojoj se glumica pojavila bila je britanska dramedija "Being Human", koja je pratila duha, vampira i vukodlaka koji su pokušavali da se prilagode životu među običnim ljudima. Foj je glumila u pilot epizodi serije, ali je na setu imala problema sa rediteljem koji je bio neljubazan prema njoj.

Profimedia
 

- Prvi posao koji sam dobila na televiziji bio je "Being Human". Nisam znala šta radim i reditelj je počeo da se dere na mene. Trebalo mi je puno vremena da shvatim kako je veoma bezobrazno tako se ponašati prema 23-godišnjoj osobi kojoj je to prvi posao u životu - otkrila je glumica.

Loši reditelji imaju potrebu da budu nasilni

On je vikao na nju pred svima umesto da joj pomogne i pokaže šta treba da radi.

- Ponekad reditelji koji nisu dobri imaju potrebu da budu nasilni prema nekome sa seta, a ja sam bila ta osoba - rekla je Foj.

Profimedia
 

Poslednji film u kojem se Kler pojavila je "All of Us Strangers". Glumica je pokupila pohvale za svoju izvedbu, a mnogi veruju da bi mogla da dobije nominaciju za Oscara u kategoriji najbolje sporedne glumice.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike