Zvezda serije „Kruna“ u priči inspirisanoj velikim skandalom: Razvod koji je šokirao Veliku Britaniju (VIDEO)

18.12.2021

13:30

0

Kler Foj je poverena uloga Margaret Kembel, vojvotkinje od Argajla, dok njenog muža Ijana Kembela, tumači Pol Betani

Zvezda serije „Kruna“ u priči inspirisanoj velikim skandalom: Razvod koji je šokirao Veliku Britaniju (VIDEO)
profimedia-0357862492 - Copyright Kler Foj, serija "Kruna"/Profimedia

Zvezda serije "Kruna", Kler Foj, poslednjih godina dobija neke od najprestižnijih uloga na televiziji. Britanska glumica će igrati u novoj seriji o Fejsbuku, a sada stiže vest da ćemo je uskoro gledati u seriji „Veoma britanski skandal“, iza koje stoje Amazon Prime Video i BBC.

U pitanju je novi televizijski projekat producenata izuzetno popularne serije „Veoma engleski skandal“ sa Hjuom Grantom i Benom Višoom, koja je emitovana 2018.

U njenom fokusu je turbulentan razvod između vojvotkinje i vojvode od Argajla, koji je tokom šezdesetih godina prošlog veka zaokupio pažnju britanske javnosti.

Kler Foj, serija "Kruna"/Profimedia
 

Kler Foj je poverena uloga Margaret Kembel, vojvotkinje od Argajla, dok njenog muža Ijana Kembela, 11. vojvodu od Argajla, tumači Pol Betani.

Margaret Kembel bila je poznata po svojoj lepoti, harizmu i stilu, međutim, nakon što ju je njen muž optužio za neverstvo, britanska javnost se u potpunosti okrenula protiv nje. Još veći skandal je izbio kada se pročulo da je vojvotkinja od Argajla viđena na fotografijama za nepoznatim muškarcima u inkriminišućim pozama.

Scenario za seriju „Veoma britanski skandal“ napisala je Sara Felps. Serija će imati tri epizode i počeće da se emituje na kanalu BBC One od 26. decembra, dok će na Amazon Prime Video stići početkom sledeće godine.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike