„Molim te, obećaj mi da me nikada nećeš ostaviti": Scena iz praznične epizode "Prijatelja" je posebno potresna nakon Metjuove smrti (VIDEO)

27.12.2023

08:35

0

Autor: Dejan Ćirić

Monika i Čendler su bili prijatelji čija je veza evoluirala do te mere da su se ludo zaljubili jedno u drugo

„Molim te, obećaj mi da me nikada nećeš ostaviti": Scena iz praznične epizode "Prijatelja" je posebno potresna nakon Metjuove smrti (VIDEO)
Copyright Profimedia

Od tragične smrti Metjua Perija u oktobru ove godine, obožavaoci kultne serije „Prijatelji“ nastavili su da izražavaju svoju tugu zbog iznenadnog i šokantnog gubitka.

Profimedia
 

Sada, kada je došlo vreme praznika, mnogi će ponovo gledati praznične epizode ​​omiljenog sitkoma i citirati čuvene replike, poput Fibinog pozdrava koja svima želi „Srećno Badnje veče“. Još jedan deo dijaloga iz jedne od božićnih epizoda koji je bio posebno značajan došao je od Čendlera. Ovaj potresni trenutak će nesumnjivo fanovima mnogo više značiti nakon Perijeve smrti.

Dirljivo obećanje

U epizodi osme sezone „The One with the Creepy Holiday Card“, koja je takođe poznata kao „The One with Ross’s Step Forward“, Čendler se pretvara ispred svog šefa Daga da su on i Monika raskinuli, da ona ne bi otišla na večeru sa svojim ljigavim kolegom, prenosi Bizlife. Pošto je upravo potpisao papire za razvod koji označavaju kraj sopstvenog braka, Dag ubeđuje Čendlera da ode sa njim u striptiz klub, gde nije mogao da sakrije neprijatnost.

Kada se Čendler vrati kući u svoj i Monikin stan, on izgleda istrošeno. Međutim, takvo stanje ga ne sprečava da nešto veoma važno kaže svojoj supruzi, koja saoseća sa onim kroz šta je morao da prođe sa svojim nepodnošljivim šefom.

Profimedia
 

„Znaš šta je bilo najgore? Morao bih da zamislim kakav bi moj život bio bez tebe. Izgledalo bi to kao ‘Divan život’ uz ples u krilu“, kaže Čendler, nakon što je zamislio kako bi u ovom trenutku svog života bilo da ode u striptiz klub kao samac. On nastavlja, tražeći od Monike da se zavetuje: „Molim te, obećaj mi da me nikada nećeš ostaviti, da ćemo ostariti zajedno i biti jedno sa drugim do kraja života.“

Monika mu uzvrati osmeh i odgovori: „Obećavam.“

Monika i Čendler će živeti dok ne napune stotu

Monika i Čendler su uvek bili oličenje zajedničkih ciljeva. Par prijatelja čija je veza evoluirala do te mere da su se ludo zaljubili jedno u drugo. Dakle, scena u kojoj Čendler traži od Monike da mu obeća da će uvek biti zajedno, nikada neće prestati da bude dirljiva. Međutim, nakon Perijeve smrti ona izaziva posebne emocije.

Profimedia
 

„Metju Peri je možda otišao. Ali Monika i Čendler će živeti dok ne napune stotu. To je obećanje“, napisao je jedan od fanova na društvenim mrežama.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike