Metju Peri odbio da snimi scenu koja bi šokirala obožavaoce "Prijatelja": Otkriveno šta nije želeo da uradi Moniki (VIDEO)

10.11.2023

07:05

0

Autor: Dejan Ćirić

Uvežbavao je ali je na kraju ipak odustao

Metju Peri odbio da snimi scenu koja bi šokirala obožavaoce "Prijatelja": Otkriveno šta nije želeo da uradi Moniki (VIDEO)
Copyright Profimedia

Metju Peri je izričito odbio da snimi jednu scenu u "Prijateljima", a za to se tek nedavno saznalo.

Pokojni glumac je, naime, svojevremeno odbio da snimi scenu koja bi možda u potpunosti promenila tok svega, a vrlo je moguće da onda Čendler Bing ne bi bio jedan od omiljenih likova obožavaocima širom sveta.

Profimedia
 

Ove detalje je otkrila Lisa Keš, koja se pojavljuje u petoj sezoni serije, 1999. u epizodi "The "One in Vegas: Part 1". Ona je na kraju imala zadatak statiste, ali je prvobitni plan bio kontroverzniji.

Trebalo je da prevari Moniku

Čendler i lik koji je trebalo da tumači Lisa razgovarali su nakon njegove svađe sa Monikom koju je igrala Kortni Koks, posle čega je trebalo da dođe i do afere, da Čendler prevari Moniku.

Metju je uvežbavao tu scenu, ali je na kraju ipak otišao do scenarista i rekao da ne želi da se priča odvija u tom smeru jer Čendlera vole upravo zbog toga što je veran Moniki, i on to njoj ne želi da uradi.

Profimedia
 

Iako bi ta scena i uloga možda promenile život i karijeru Lise Keš, ona je smatrala da je Metju ispravno postupio. Na kraju joj je pripala uloga stjuardese u sceni sa Rosom i Rejčel.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike