Kameron Dijaz demantovala sve o Džejmiju Foksu osim jedne stvari: To je nešto o čemu ne smem da govorim

20.12.2023

13:00

0

Autor: Dejan Ćirić

"On je posebna osoba, veoma talentovan i zabavan", ističe glumica

Kameron Dijaz demantovala sve o Džejmiju Foksu osim jedne stvari: To je nešto o čemu ne smem da govorim
Džejmi Foks i Kameron Dijaz - Copyright Profimedia

Kameron Dijaz i Džejmi Foks igraju glavne uloge u Netfliksovoj akcionoj komediji "Back in Action", čije je snimanje završeno krajem aprila ove godine. Foks je morao da napusti filmski set zbog pogoršanja zdravstvenog stanja, a umesto njega, film su dovršili njegovi dvojnici.

Profimedia
 

Glumčeva bolest je i dalje pod velom tajne, iako on tvrdi da se uspešno oporavlja, a u vreme kada su mu se dogodili misteriozni zdravstveni problemi, svetski mediji su preneli da se Foks srušio na setu zbog loših odnosa sa kolegama, posebno sa Kameron, jer mu, navodno, jako smeta što je ona u centru pažnje.

Džejmi je inače poznat po tome da je vrlo problematičan i da često dolazi u sukobe sa saradnicima koje neretko i otpušta.

Profimedia
 

Dođe vam da počnete da vičete na sav glas

Glumica je sada u podkastu "Lipstick on the Rim" progovorila o glasinama da je Foks bio problematičan i da će joj saradnja sa njim uništiti karijeru, prenosi Deadline. 

- Mrzim sve te stvari o kojima su pričali o našem setu u to vreme. Dođe vam samo da počnete da vičete na sav glas: "O čemu vi to govorite?". Džejmi je bio navijač za celu filmsku ekipu. Svi ga vole. Bilo nam je jako zabavno sa njim, a on je profesionalac na svim nivoima - istakla je glumica i dodala: 

Profimedia
 

- Džejmi je najbolji. Stvarno volim tog čoveka. On je posebna osoba, veoma talentovan i zabavan. Problemi koji su se događali tokom produkcije bili su uobičajeni problemi koji se i inače dešavaju. Ali nije bilo nikakvih odlaganja, osim pred kraj snimanja. I to je nešto o čemu ne smem da govorim. 

Kameron se već odavno povukla iz glume, ali je Foks, koji je njen odličan prijatelj, ubedio da zajedno snime ovaj film. Pristala je rekavši da je to svakako njeno poslednje ostvarenje.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike