Džejmi Foks nije tako dobro kao što svi misle: Prekinuo snimanje novog filma, krije detalje o svom zdravlju

01.12.2023

15:30

0

Autor: Dejan Ćirić

Za potpuni oporavak će biti potrebno mnogo više vremena

Džejmi Foks nije tako dobro kao što svi misle: Prekinuo snimanje novog filma, krije detalje o svom zdravlju
Džejmi Foks - Copyright Profimedia

Američki glumac Džejmi Foks još uvek se oporavlja od misteriozne zdravstvene komplikacije koja mu se dogodila pre sedam meseci, kada mu je pozlilo na snimanju filma "Back In Action".

Iako se često pojavljuje na društvenim mrežama, izvor blizak glumcu navodi da on još uvek snosi posledice od tog dana. Zbog toga je pauzirao snimanje novog filma i više ne vodi emisiju "We Are Family".

Profimedia
 

- Njegovo povlačenje iz još jednog projekta zabrinulo je prijatelje da se nije oporavio tako dobro kao što svi misle. On se bori, ali je bio vrlo tajnovit o tome što se dogodilo, a ne priča ni o svom oporavku - rekao je izvor za medije.

I dalje pod velom tajne

Iako je rekao da se oseća bolje i nestrpljivo čeka da se vrati na posao, izvori naglašavaju da mu ipak treba više vremena za oporavak.

Foks je, podsetimo, proveo nekoliko nedelja u rehabilitacijskoj ustanovi u Čikagu, koja je specijalizovana za moždane udare i traumatske povrede mozga, a trenutno ide i na fizikalne terapije.

Profimedia
 

Pojedinosti njegovog zdravstvenog stanja ostaju neotkrivene čak i bliskim prijateljima i porodici, i konstantno se ističe njegova želja za privatnošću.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike