Džejmi Foks završio u bolnici zbog Kameron Dijaz? Jednu stvar nije mogao da podnese!

20.04.2023

07:05

0

Autor: Dejan Ćirić

Njegovo stanje je i dalje veoma ozbiljno

Džejmi Foks završio u bolnici zbog Kameron Dijaz? Jednu stvar nije mogao da podnese!
Džejmi Foks i Kameron Dijaz - Copyright Profimedia

Džejmi Foks (55) je već nedelju dana u bolnici, ali još uvek nije poznato šta se tačno popularnom glumcu dogodilo, a njegovo stanje je i dalje veoma ozbiljno. Lekari rade testove i pokušavaju da otkriju uzrok medicinskih komplikacija.

Profimedia
 

Uprkos izjavama njegove porodice da mu se stanje popravlja i da je počeo da komunicira, što u početku nije mogao, ne zna se kada će napustiti bolnicu i da li će uopšte moći da se vrati snimanju najnovijeg filma, na čijem setu mu je i pozlilo, ne bi li uradio završne scene.

Poslednji film slavne glumice

U pitanju je Netfliksovo ostvarenje „Back in Action“, u kome glavne uloge tumače Foks i Kameron Dijaz. Slavna glumica se već odavno povukla iz glume, ali je Foks, koji je njen odličan prijatelj, ubedio da zajedno snime ovaj film. Glumica je pristala rekavši da je to svakako njeno poslednje ostvarenje.

Profimedia
 

Sukobi na snimanju

Ipak, sudeći prema najnovijim informacijama koje prenose svetski mediji, odnos između dvoje glumaca je daleko od dobrog. Priča se da se Foks srušio na setu zbog loših odnosa sa kolegama, posebno sa Kameron, jer mu, navodno, jako smeta što je ona u centru pažnje.

Profimedia
 

Džejmi je inače poznat po tome da je vrlo problematičan i da često dolazi u sukobe sa saradnicima koje neretko i otpušta. I na snimanju ovog filma je imao ispade i sukobe sa koleginicom, što je izgleda dovelo do njegovog sloma.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike