Džejmi Foks se emotivnom porukom obratio obožavaocima na svoj rođendan: Trebala mi je svaka molitva (FOTO)

15.12.2023

07:05

0

Autor: Dejan Ćirić

Njegovo zdravstveno stanje je još uvek pod velom tajne

Džejmi Foks se emotivnom porukom obratio obožavaocima na svoj rođendan: Trebala mi je svaka molitva (FOTO)
Džejmi Foks - Copyright Profimedia

Glumac i komičar Džejmi Foks proslavio je 56 rođendan nakon što su ga ove godine snašli misteriozni zdravstveni problemi. Na svom je Instagram profilu podijelio emotivnu poruku.

Profimedia
 

Danas sam ovde zbog vaših molitvi

“Ovaj rođendan je poseban… Želim da započnem zahvalnošću svima koji su se molili za mene kada mi je bilo teško… u zadnje vreme sam uspeo da se zahvalim nekima od vas lično, ali želim da kažem svima vama. Trebala mi je svaka molitva", napisao je glumac i dodao:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jamie Foxx (@iamjamiefoxx)

 

"Podigli ste me. Danas sam ovde zbog vaših molitvi. Smatram vas svojom porodicom i hvala mojoj bližoj porodici i svima koji su doprineli da mogu da proslavim ovaj dan… Šaljem svima našu potpunu radost… Jer ako je moj rođendan, to je i vaš rođendan."

Inače, glumac se i dalje oporavlja od bolesti. Tokom poslednjih nedelje svetski mediji objavljuju da on nije dobro, kako svi misle, i da će mu trebati još mnogo vremena za potpuni oporavak. Pauzirao je i snimanje svog najnovijeg filma, ali o svom zdravstvenom stanju ne otkriva ništa i sve je i dalje pod velom tajne, čak i za njegove najbliže. 

Foks je, podsetimo, proveo nekoliko nedelja u rehabilitacijskoj ustanovi u Čikagu, koja je specijalizovana za moždane udare i traumatske povrede mozga, a trenutno ide i na fizikalne terapije.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike