Dženifer Aniston u suzama prvi put govorila o smrti Metjua Perija: Želim da svi znaju jedno (FOTO)

12.12.2023

08:35

0

Autor: Dejan Ćirić

Od svih glumaca iz serije "Prijatelji" ona se najteže nosi sa ovim gubitkom

Dženifer Aniston u suzama prvi put govorila o smrti Metjua Perija: Želim da svi znaju jedno (FOTO)
Copyright Profimedia

Dženifer Aniston progovorila je o Metjuu Periju u svom prvom intervjuu nakon njegove smrti koja je nju posebno pogodila.

- Bio je srećan. Bio je zdrav. Prestao je da puši. Ulazio je u formu. Bio je srećan - to je sve što znam - rekla je glumica kroz suze u intervjuu za Variety i dodala:

Profimedia
 

- Dopisivala sam se sa njim tog jutra. Smešni Meti. Nije ga bolelo. Nije se mučio. Bio je srećan. Želim da ljudi znaju da je stvarno bio zdrav. Tako je teško radio. Zaista je dobio težak posao. Jako mi nedostaje. Svima nam nedostaje. Čoveče, kako nas je zasmejavao.

Drugi veliki gubitak za glumicu

U svojoj autobiografiji Peri je otkrio da je godinama bio zaljubljen u Aniston, a njegova iznenadna smrt teško je pogodila glumicu.

- Dženifer i Kortni se najviše muče, a Džen se verovatno najteže nosi s tim. To je drugi veliki gubitak u manje od godinu dana, a godišnjica smrti njenog oca se bliži. Od tada još uvek nije u potpunosti stala na noge, a sad ju je ovo baš dotkulo - otkrio je izvor za Daily Mail nakon Perijeve sahrane.

Profimedia
 

Podsetimo, Metju je preminuo krajem oktobra u 54. godini života. Pronađen je mrtav u svom đakuziju. Prvi rezultati toksikološkog nalaza potvrdili su da glumac nije konzumirao fentanil ni metamfetamin i da u njegovom telu nema tragova ilegalnih supstanci. Sumnja se na srčani udar, ali će zvanični rezultati tek biti objavljeni.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike