Džin Hekman ne glumi već 20 godina: Šokantno izdanje najvećeg neprijatelja Supermena (FOTO)

11.03.2023

13:00

0

Često je igrao negativce u Holivudu

Džin Hekman ne glumi već 20 godina: Šokantno izdanje najvećeg neprijatelja Supermena (FOTO)
Džin Hekman - Copyright Profimedia

Džin Hekman ne glumi već 20 godina i do sada se u Holivudu nije pojavio glumac njegove moći transformacije i uverljivosti sa kojom je on mogao da tumači svoje likove.

Često je igrao negativce i to je radio maestralno poput čuvenog Leka Lutora, najvećeg neprijatelja Supermena. Ostvario je fantastične uloge i u filmovima "Prisluškivanje" i "Francuska veza".

Profimedia
Džin Hekman

On je sa samo 16 godina otišao u marince, u kojima je više puta kažnjavan.

Kasnije se bavio novinarstvom i TV produkcijom, na koledžu su mu cimeri bili Robert Duval i Dastin Hofman, a ozbiljne uloge kreće da dobija negde od 30-e godine, prenosi Glossy.

Uslikali ga američki paparaci

Sada je u poznoj starosti, ima 93 godine. Pre desetak godina svetski mediji su pisali o njemu kada je na ulici lupio šamar jednom čoveku pošto je vređao njegovu suprugu. Tada je imao 83 godine.

Američki paparaci su ga ove nedelje uslikali kada je išao do prodavnice i benzinske pumpe. Strani mediji opisuju da je glumac veoma pokretljiv za svoje godine, ali ipak starost je uzela maha.

Znatno je smršao i promenio mu se fizički izgled. Morate se dobro zagledati da bi ugledali legendu, koja je obeležila jednu epohu filmske umetnosti.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: cdm.me

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike