Netfliks objavio prvi trejler serije o omiljenom liku iz "La Casa de Papel": Berlin u neverovatnoj pljački za jednu noć (VIDEO)

30.11.2023

08:20

0

Autor: Dejan Ćirić

Premijera je zakazana za 29. decembar

Netfliks objavio prvi trejler serije o omiljenom liku iz "La Casa de Papel": Berlin u neverovatnoj pljački za jednu noć (VIDEO)
Copyright Profimedia

Netfliks je objavio prvi trejler za seriju "Berlin". Jedan od omiljenih likova serije "La Casa de Papel" dobio je svoju seriju, jer nas prednastavak vodi u život Berlina u njegovim zlatnim danima.

"Neke pljačke su neodoljive, baš poput ljubavnih priča", navodi se u opisu trejlera.

Profimedia
 

Radnja nove serije odvija se u Parizu i prati kako je tekao Berlinov najveći poduhvat ikada - krađa nakita vrednog 44 miliona dolara u jednoj noći.

Pravi džentlmen

Serija će imati osam epizoda koje na Netfliks stižu 29. decembra. Pedro Alonso se vraća ulozi Berlina, a tu su i Alisija i Rakel. Osim Alonsa, glumačku postavu čine Begonja Vargas, Iciar Itunjo, Mišel Džener, Najva Nimri, Hulio Penja, Tristan Uloa i Žilijen Paskal.

Pedro Alonso/Profimedia
 

Na scenariju su radili i neki ljudi zaslužni za seriju "La Casa de Papel", kao što su Albert Pinto, Ester Martinez Lobato i David Barokal.

“Berlin je pravi džentlmen, izvan i unutar svog posla“, „Jedini spin-off koji me zanima“, „Još jedno remek-delo stiže za mesec dana“, „Uzbuđen sam zbog serije. Nadam se da neće razočarati“, neki su od komentara obožavalaca na Jutjubu.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike