Džon i Džeki Kenedi ponovo u centru pažnje: Snima se serija o njihovom životu koja otkriva mnoge tajne (FOTO)

29.11.2023

17:00

0

Autor: Dejan Ćirić

Projekat će biti rađen po uzoru na čuvenu Netfliksovu seriju

Džon i Džeki Kenedi ponovo u centru pažnje: Snima se serija o njihovom životu koja otkriva mnoge tajne (FOTO)
Copyright Profimedia

Čuveni scenarista Erik Rot je u nedavnom je intervjuu za podkast Script Apart otkrio da radi na seriji o porodici Kenedi, za koju veruje da će postati američka verzija Netfliksove hit serije "Kruna", prenosi CBR.

- Napisao sam jednu verziju pilot-epizode. Nadamo se da ćemo napraviti varijantu "Krune", ali sa porodicom Kenedi, naročito sa Džonom. Trenutno se samo bavim beleškama. Ljudi se sa nekim stvarima slažu, a sa nekim ne. Ne znam hoću li napisati još nešto osim "pilota". Možda još jednu epizodu. Mislim da će ovo biti divna serija - rekao je Rot.

Profimedia
 

Serija će biti bazirana na biografiji Fredrika Logevala, "JFK: Coming of Age in The American Century, 1917.-1956.", koja se bavi istorijom čuvene porodice, Džonovim detinjstvom i njegovim političkim usponom. Logeval planira da napiše još jednu knjigu, koja će opisivati smrt bivšeg američkog predsednika i njegovu zaostavštinu.

Profimedia
 

Knjiga puna iznenađenja

- Ta knjiga je puna iznenađenja. Prikazuje divnu istoriju porodice Kenedi od 1915. pa sve do šezdesetih godina. To je dobro promišljena, eruditska knjiga. Ima taj elegantan osećaj koji podseća na genijalnost Pitera Morgana, koja je vidljiva u "Kruni" - naglasio je Erik Rot i dodao:

- Ja se ne pretvaram da sam on, ali pokušavam da oponašam, kako kažu, njegovu eleganciju, njegov pogled na istoriju i način na koji piše. Koliko ja znam, on je dobar pisac.

Profimedia
 

Rot je osvojio Oskara za svoj rad na filmu "Forest Gamp", a od tada je dobio čak šest nominacija. Najnoviji filmovi na kojima je radio su "Dina" i "Ubistva pod cvetnim mesecom". 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike