Šta je bilo toliko magično kod princeze Dajane čime je osvojila ceo svet: Elizabet Debicki zna odgovor (FOTO/VIDEO)

23.11.2023

19:00

0

Imala je samo sedam godina kada je poginula

Šta je bilo toliko magično kod princeze Dajane čime je osvojila ceo svet: Elizabet Debicki zna odgovor (FOTO/VIDEO)
Copyright Profimedia

Prvi deo šeste sezone "Krune" dostupan je na Netfliksu i bavi se poslednjim događajima u životu princeze Dajane.

Drugi deo serije, koji će premijerno biti prikazan 14. decembra, biće više fokusiran na kraljicu i njenu buduću viziju kraljevstva.

Profimedia
 

Prvi deo šeste sezone, kritika je prilično "sasekla". Međutim i pored svih loših komentara, svi se slažu da je Elizabet Debicki, maestralno odigrala lik Lejdi Di.

Imala je samo sedam godina kada je Dajana poginula

- Prilično naivno sam ušla u ovu ulogu. Do snimanja serije imala sam neko mišljenje o Dajani. Uglavnom sam je doživljavala kao izuzetno lepu princezu koja je bila posvećena humanitarnom radu - izjavila je u intervjuu za "People", glumica koja je imala sedam godina kada je Dajana poginula.

Profimedia
 

Glumačka ekipa "Krune" se menjala svake dve sezone, kako bi ispratila različite životne faze kraljevske porodice tokom različitih decenija.

Debicki je dobila ulogu u petoj i šestoj sezoni koja se bavi najdramatičnijim događajima u kraljevskoj porodici, poput razvoda Dajane i Čarlsa pa sve do kobne nesreće.

Profimedia
 

Godinu dana istraživanja o princezi

Glumica kaže da je uložila mnogo vremena u upoznavanje sa životom kao i samim likom princeze.

Profimedia
 

- Dosta sam se bavila istraživanjem, pripremajući se za ovu ulogu. Sigurno godinu dana. To je dovelo do toga da sam Dajanu mnogo zavolela i bolje razumela, iako nisam baš puno znala o njenom životu. Ovde, pre svega, mislim na svu tu medijsku hajku i sliku u javnosti o njoj. Nisam ništa znala ni o razvodu i koliko je to bilo teško za sve u porodici - kaže Debicki.

Zašto su je svi zavoleli?

Takođe, glumica je otkrila i šta je ono što je toliko bilo privlačno kod Dajane, zbog čega je ceo svet zavoleo kao narodnu princezu.

Profimedia
 

- Jedna od stvari koja me je iznenadila je činjenica da je imala jedan predivan drzak smisao za humor, što je činilo tako toplom u razgovoru sa ljudima. To je ono zbog čega je toliko bila voljena, a i tako potrebna ovom svetu - navela je Debicki o kraljevskoj buntovnici i dodala:

- Toliko toga nam je dala i ostavila u nasleđe. Stalno je uspevala da me iznenadi ta njena sposobnost da svaki put ode korak napred, u humanitarnom radu, bilo da je reč o obolelima od AIDS-a, nagaznim minama ili problemima mentalnog zdravlja.

Profimedia
 

Elizabet ističe da je Dajanina tragična pogibija bila ogroman gubitak za sve.

- Kada je poginula, svet je izgubio ženu koja je mogla da napravi neverovatnu revoluciju u humanitanom radu - zaključuje glumica za koju je Dajanin biograf izjavio da kada je ugledao u seriji "Kruna" kao da je ugledao duh princeze.


Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike