Videćemo Dajaninog duha, smrt kraljice, ali ne i najveći skandal: Zašto je u "Kruni" izostavljena sramna seksualna afera (FOTO/VIDEO)

03.11.2023

19:00

0

Šesta sezona pokriva vremenski period od 1997. do 2005. godine

Videćemo Dajaninog duha, smrt kraljice, ali ne i najveći skandal: Zašto je u "Kruni" izostavljena sramna seksualna afera (FOTO/VIDEO)
Copyright Profimedia

Čini se da se serija "Kruna" , čija poslednja sezona kreće na Netfliksu od 16. novembra, dotakla svih mogućih skandala engleske kraljevske porodice, pa čak i čuvenog "lascivnog telefonskog razgovora između Čarlsa i Kamile, dok je još bio u braku sa Dajanom, ali onaj najveći ostaće netaknut.

Profimedia
 

Piter Morgan, kreator serije nagovestio je da se poslednja sezona "Krune" neće baviti prijateljstvom između princa Endrua, trećeg sina kraljice Elizabete i milijardera Džefrija Epstajna.

Velika seksualna afera

Šesta sezona pokriva vremenski period od 1997. do 2005. godine, vreme u kojem Virdžinija Džufri, tvrdi da je bila primorana na seks sa princom Endruom u Londonu, Njujorku i Britanskim Devičanskim ostrvima 2001. godine.

Endru je negirao ove optužbe, ali je ipak pristao na vansudsko poravnanje za neotkrivenu sumu novca.

Profimedia
 

Epstajn je bio multimilioner koji je bio optužen za velike seksualne afere i prostituciju kao i razne malverazcije, a bio je prijatelj sa najuticajnijim liderima uključujući i princa Endrua.

Nisam mu se dovoljno približio

Upitan za princa Endrua, Piter Morgan je jednostavno odgovorio:

- Nisam mu se dovoljno približio.

Jedno od mogućih objašnjenja zašto se kretaori serije nisu bavili ovim skandalom je i taj što je princ tvrdio da se apsolutno ničega ne seća, kao i da nema materijalnih dokaza koji bi upućivali na mogućnost tako nečega.

Profimedia
 

Međutim, njegovo prijateljstvo sa milijarderom koji je kasnije optužen, uopšte nije upitno. Endru je 2001. godine fotografisan na jahti okružen devojkama u toplesu.

Prin Endru nije jedini kojeg je Morgan vrlo vešto izbegavao da detaljno prikaže. Tu je i princ Hari. Međutim, kao ističu kreatori fokus serije je više usredsređen na direktnog naslednika krune, tako da je u centru priče princ Vilijam, za razliku od njegovog brata, za kojeg bi rekli da je njegov život zanimljiviji za ekranizaciju.

Profimedia
 

- Postoji ti veoma mali delovi u kojima se bavim Harijem, ali samo u odnosu na njegovog brata Vilijama - objasnio je Morgan.

Prvi deo serije biće dostupan od 16. novembra, a drugi od 14. decembra na Netfliksu.  

Bonus video:

 

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike