Kultne fotografije najslikanije žene svih vremena u "Kruni": Od "osvetničke haljine" do najusamljenije princeze na svetu (GALERIJA)

30.10.2023

19:00

0

Bila je ozbiljna meta paparaca koji su pratili svaki njen korak

Kultne fotografije najslikanije žene svih vremena u "Kruni": Od "osvetničke haljine" do najusamljenije princeze na svetu (GALERIJA)
Copyright Profimedia

Nakon što je objavljen prvi zvanični trejler za šestu sezonu "Krune" očigledno je da će ona biti najkontroverznija od svih do sada.

S obzirom na to da se bavi svime što je prethodilo, a zatim i svime što je došlo posle tragične pogibije princeze Dajane, onda se to čini logično.

Profimedia
 

U prvom trejleru vidimo kako kraljica Elizabeta razgovara sa duhom Dajane, kao i kada kraljica uvek prilično smirena nakon vesti o tragičnoj smrti izgovara:

- Uspela si konačno da okreneš ovu kuću naopačke.

Mnoge fotografije su postale kultne

Šesta sezona obiluje mnoštvom scena koje su "preslikane" sa onim stvarnim koje su često zabeležene fotografskim okom tadašnjih foto-reportera.

Profimedia
 

Tokom života prineceze Dajane nastale su brojne fotografije, a ona sama je bila ozbiljna meta paparaca koji su pratili svaki njen korak, uostalom, oni su joj bili za petama i u toj kobnoj noći kada je poginula u saobraćajnoj nesreći u pariskom tunelu.

Profimedia
 

Mnoge Dajanine fotografije su postale kultne, kao na primer ona sa "osvetničkom haljinom" koju je obukla onog dana kada je princ Čarls priznao britanskoj javnosti da je bio neveran u braku.

Kreatori serije "Kruna" su napravili istovetnu repliku te haljine kao i scenu kada princeza izlazi iz kola.

Profimedia
 

U trejleru vidimo Dajanu na jahti, trenutak kada je nastala njena poslednja fotografija, samo nedelju dana pre smrti, prizor koji su mnogi nazvali "najusamljenija princeza" na svetu.

Profimedia
 

Kako sam se našla ovde

U prvih pet sekundi trejlera vidimo Dajanu koju i ovog puta ubedljivo igra Elizabet Debicki, kako sedi na ivici daske za skok u vodu, mašući nogama u plavom kupaćem kostimu, dok se u pozadini čuje glas: "Zaista ne razumem, kako sam se našla ovde."

Profimedia
 

Kreatori "Krune" ističu da ovo nije dokumentarna serija već fikcija, ali izgleda da nisu odoleli da kultne fotgrafije ovekoveče u seriji.

Ono što je najviše zanimalo javnost i čega se kraljevska porodica najviše pribojavala je prikaz samog trenutka nesreće.

- Nikad nismo nameravali da prikažemo nesreću. Nikad - istakao je Piter Morgan, kreator serije.

Ipak, iako trenutak Dajanine pogibije nećemo videti, za sve ostalo očigledno važi, svaka slučajnost sa stvarnim događajima je namerna.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike