Ovacije na 60. izvođenju kabarea "Čeznem da vam kažem": U publici Tamara Vučić, Maja Gojković, Ivan Bosiljčić... (FOTO)

17.11.2023

15:00

1

Autor: Dejan Ćirić

Predstava će ponovo biti izvedena u Beogradu 25. decembra

Ovacije na 60. izvođenju kabarea "Čeznem da vam kažem": U publici Tamara Vučić, Maja Gojković, Ivan Bosiljčić... (FOTO)
Ekipa predstave "Čeznem da vam kažem" - Copyright Promo/Aleksandar Kovačević

Kabaretska predstava "Čeznem da vam kažem" autora Milorada Mikija Damjanovića sinoć je odigrana 60. put, izazvavši ovacije u ispunjenom Teatru Vuk.

Tanjug/Sava Radovanović
 

Jubilarnom izvođenju predstave, koja je za godinu i po dana izvedena u 50 gradova u Srbiji i šire, prisustvovale su supruga predsednika Srbije Tamara Vučić, ministarka kulture Maja Gojković, glumac Ivan Bosiljčić i druge poznate i javne ličnosti.

Tanjug/Sava Radovanović
 

U predstavi "Čeznem da vam kažem" svoje intimne i emotivne priče kroz stihove i muziku, pored Damjanovića, pričaju glumci Mina Lazarević, Dragana Mićalović, Stevan Piale i Iva Štrljić, kao i sopran opere Narodnog pozorišta Nataša Radovanović i pijanista Pavle Joksimović.

Tanjug/Sava Radovanović
 

Ostvarenje životnog sna

Damjanović je rekao novinarima posle nastupa da su se zbog brojnih gostovanja van Beograda odlučili da ne slave pedeset ili stotinu izvođenja, kao i da je kabare ostvarenje njegovog životnog sna, ali da ni u ludilu nije očekivao toliki broj ljudi, koji ga "iznenađuje ali čini ponosnim".

Tanjug/Sava Radovanović
 

Glumac je dodao da sada u karijeri radi stvari koje ga čine srećnim, zadovoljnim i ispunjenim, i da mu je puno srce jer su u publici bili njegovi najbliži prijatelji, a s druge strane mu je drago što je njegova priča "pomogla nekim ljudima".

Tanjug/Sava Radovanović
 

- Ljudi idu u pozorište da se smeju i plaču. To je najvažnije što pozorište može da pruži, a večeras sam se šezdeseti put uverio da je tako - rekao je Damjanović.

Kabare će ponovo biti izveden u Beogradu 25. decembra, a Damjanovićevu ekipu očekuju gostovanja u Obrenovcu, Belom Manastiru, Novom Sadu, Bijeljini, Smederevu i Šapcu.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike