Holivud nakon štrajka nastavlja gde je stao: Stižu novi blokbasteri, jednom filmu ostalo još samo dva dana snimanja!

10.11.2023

17:00

0

Neki tek treba da počnu a neki da završe ono što su započeli

Holivud nakon štrajka nastavlja gde je stao: Stižu novi blokbasteri, jednom filmu ostalo još samo dva dana snimanja!
Bred Pit, Pedro Paskal i Rajan Rejnolds - Copyright Profimedia

Štrajk glumaca i pisaca u koji je bilo uključeno oko 160.000 radnika filmske industrije, je konačno završen.

Nakon zastoja u snimanjima koja su nastala upravo zbog štrajka, sada nakon okončanja, neki filmovi bi već ove nedelje trebalo da nastave sa snimanjem, a Deadline navodi koja snimanja treba da počne kao i velike premijere koje se očekuju.

Profimedia
 

Filmovi koji uskoro počinju da se snimaju

Diznijev "Tron 3" počinje sa snimanjem početkom 2024. godine, kao i "Minecraft" sa Džejsonom Momoom.

Profimedia
 

"Superman: Legacy", koji režira Džejms Gan, počinje da se snima u martu sledeće godine, a premijera je zakazana za 11. jun 2025.

Filmovi koji nastavljaju snimanje

"Deadpool 3" u kojem glavne uloge imaju Rajan Rejnolds i Hju Džekmen, a režira ga Šon Levi, treba ove nedelje da nastavi sa snimanjem. Dobra vest je da je pola ovog ostvarenja već završeno.

Sa produkcijom nastavlja i ostvarenje Ridlija Skota "Gladijator 2" u kome glavne uloge tumače Pol Meskal i Pedro Paskal, kao i "Beetlejuice 2" u režiji Tima Bartona, kome je ostalo još samo dva dana snimanja. 

Profimedia
 

Nastavlja i Klint Istvud

Triler "Juror No. 2", koji režira Klint Istvud, a u kojem glume Nikolas Hult i Toni Kolet uskoro se privodi kraju jer je poslednjem filmu holivudske legende preostalo još desetak dana snimanja.

Profimedia
 

Produkcijska kuća Soni  što pre želi da završi snimanje "Venom 3" i "It Ends With Us".

Ostvarenje "It Ends With Us" je adaptacija istoimenog bestselera Kolin Huver, u kojem glume Blejk Lajvli i Džastin Baldoni. Film bi trebao da izađe početkom sledeće godine.

Profimedia
 

Eplov neimenovani film o Formuli 1, u kojem glumi Bred Pit, takođe nastavlja da se snima, kao i "Mortal Kombat 2" i film "Good Fortune", u kojem glume Kijanu Rivs i Set Rogen.  

Premijere koje su odložene zbog štrajka 

Izvršni direktori, poput Diznijevog Boba Ajgera, izjavili su da je celoj filmskoj industriji u interesu da spasi letnje blokbastere koji izlaze sledeće godine, ali nemaju dovoljno vremena, zbog čega su odložene premijere nekih hitova.

"Deadpool 3" je za gledaoce trebalo biti dostupan početkom maja sledeće godine, ali odlaganje je neizbežno. Deadline predviđa da će film "Captain America: Brave New World", koji izlazi 26. jula 2024., biti prebačen na maj, tako da "Deadpool 3" može imati premijeru u julu sledeće godine.

Profimedia
 

"Beetlejuice 2" ima zakazanu premijeru 9. septembra, kada se obično objavljuju horor klasici.

Poslednji nastavak Sonijeve animirane trilogije Spider-svet trebalo je da se pojavi za vreme Uskrsa sledeće godine, ali još uviek nije poznato hoće li uopše imati premijeru u 2024.

Što se tiče "Venoma 3", Soni je potvrdio da film izlazi 8. novembra sledeće godine.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike