Smrt kraljice Elizabete promenila kraj "Krune": Novi detalji serije o kojoj priča ceo svet (FOTO/VIDEO)

31.10.2023

12:45

0

Autor je izjavio da nije smeo sebi da dozvoli da taj momenat ne bude u priči

Smrt kraljice Elizabete promenila kraj "Krune": Novi detalji serije o kojoj priča ceo svet (FOTO/VIDEO)
Kraljica Elizabeta - Copyright Profimedia

Kraljica Elizabeta je umrla prošle godine tokom snimanja šeste sezone serije "Kruna", koja se bavi životom kraljevske porodice.

Snimanje je nakratko prekinuto iz poštovanja prema kraljici. Međutim, pojavila se nova dilema.

Profimedia
 

- Morao sam da pokušam da nađem način da se ipak nekako dotaknem smrti kraljice u poslednjoj epizodi - izjavio je Piter Morgan, kreator serije, što je očigledno značilo da mora da menja kraj.

Svi smo prošli kroz bolno iskustvo sahrane

Kada je kraljica Elizabeta umrla, 8. septembra 2022. godine, to je definitivno označilo kraj jedne ere koja je bila obeležena sedamdesetogodišnjom vladavinom.

Morgan je za Variety izjavio da nije smeo sebi da dozvoli da kraljičina smrt ostane na neki način nepomenuta u seriji, iako se šesta sezona završava 2005. godine, skoro dve decenije pre Elizabetine smrti.

Profimedia
 

- Svi smo prošli kroz to bolno iskustvo kraljičine sahrane. I upravo zboga toga morao sam da pronađem način da se poslednja sezona bavi smrću lika iako on još nije umro - naveo je Morgan.

Oda kraljevskoj porodici

On je prvobitno razmišljao da smrt Kraljice Elizabete bude zvaničan kraj serije, ali nije mogao da odustane od ideje da se u "Kruni" ipak sve završava sa 2005. godinom.

Profimedia
 

- Mislim da je u redu zaustaviti sve događaje 20 godina pre današnjeg dana - rekao je Morgan.

On nije otkrio na koji način će biti prikazana kraljičina smrt, ali s obzirom na to da je pronašao način da prikaže duha princeze Dajane, a da to ne bude na "tradicionalan način", onda možemo naslutiti da će kraj serije biti jedna velika oda kraljevskoj porodici.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike