Holivud se emotivnim porukama oprašta od Metjua Perija: Pored slavnih glumaca oglasio se i kanadski premijer (FOTO)

29.10.2023

10:00

0

Autor: Dejan Ćirić

Perijeve kolege iz vodeće glumačke postave serije "Prijatelji" za sada se nisu oglašavali

Holivud se emotivnim porukama oprašta od Metjua Perija: Pored slavnih glumaca oglasio se i kanadski premijer (FOTO)
Copyright Profimedia

Holivud se putem društvenih mreža oprašta od omiljenog glumca Metju Perija, najpoznatijeg kao Čendlera Binga iz serije "Prijatelji", koji je juče pronađen mrtav u 54. godini života, u njegovoj kući u Los Anđelesu. Perijevo beživotno telo je pronađeno u hidromasažnoj kadi, a sumnja se na srčani udar.

Profimedia
 

Vest o smrti slavnog glumca je šokirala njegove obožavaoce i kolege i mnogi su počeli da objavljuju emotivne poruke na društvenim mrežama, opraštajući se od slavnog Čendlera.

Koleginica iz "Prijatelja" Megi Viler, koja je glumila Čendlerovu devojku Dženis u prvoj sezoni, podelila je na Instagramu scenu iz serije na kojoj se smeje sa Perijem.

"Kakav gubitak. Metju Peri, nedostajćeš nam svima. Nastavlja da živi radost koju je mnogima doneo u svom prekratkom životu. Osećam se blagoslovljenom za svaki kreativni trenutak koji smo delili", napisala je Megi.

 

 

Od Perija se oprostio i kanadski premijer Džastin Trudo, koji glumca poreklom iz Kanade poznaje iz škole koju su zajedno pohađali.

"Nikada neću zaboraviti igre u školskom dvorištu i znam da ljudi širom sveta nikada neće zaboraviti radost koju im je on doneo. Hvala ti što si nas zasmejavao, Metju. Voleli smo te i nedostajaćeš."

 

 

Nekada smo bili banda

Šenon Doerti, zvezda serije "Beverli Hils", oprostila se na Instagramu od prijatelja sa kojim je odrasla.

"Nekada smo bili banda. Svi zajedno smo odrasli družeći se u kafiću Formosa. Uvek je bilo smeha - Met, Rodžer, Dejvid i Roksana. Uvek smo se zabavljali i bili podrška jedni drugima. Met i ja smo imali dejt na Dan zaljubljenih. Hteo je da rezerviše restoran u Malibuu, ali nije mogao pa je to moj tata to učinio umesto njega. Naše prijateljstvo trajalo je dugo, zapravo ceo život. Znam da će mnogi žaliti, naročito naša mala družina. Nedostaće mnogima. Osećam šok i tugu", napisala je Šenon.

Šenon Doerti i Metju Peri, Instagram screenshot / theshando
 

Morgan Ferčild (73), majka Čendlera Binga u seriji "Prijatelji", šokirana je smrću Perija.

- Srce mi je slomljeno zbog prerane smrti mog "sina". Šokirana sam gubitkom tako briljantnog glumca. Želim da izrazim saučešće porodici i prijateljima", napisala je.

 

 

Perijeve kolege iz vodeće glumačke postave serije "Prijatelji" za sada se nisu oglašavali

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike