Emili Blant i Kris Evans igraju u trenutno najgledanijem filmu na Netfliksu: Istinita priča o velikom skandalu (FOTO/VIDEO)

31.10.2023

08:15

0

Autor: Dejan Ćirić

Iako ga kritičari nisu pohvalili, film je oduševio gledaoce zbog realističnog prikaza sveta farmaceutskih kompanija

Emili Blant i Kris Evans igraju u trenutno najgledanijem filmu na Netfliksu: Istinita priča o velikom skandalu (FOTO/VIDEO)
Copyright Profimedia

Kriminalistička drama "Pain Hustlers", u kojoj glavne uloge tumače Emili Blant i Kris Evans, za samo tri dana je stigla do vrha lestvice gledanosti na Netfliksu. Ipak, uprkos velikoj popularnosti, film je podelio kritiku i publiku. Dok neki govore da je predvidiv i dosadan, drugi su oduševljeni glumačkim izvedbama i sadržajem ovog ostvarenja. 

"Pain Hustlers" je inspirisan člankom novinara Evana Hughesa, koji je 2018. godine razotkrio farmaceutsku kompaniju Insys jer je profitirala na američkoj opioidnoj krizi. 

Profimedia
 

Blant u filmu igra Lizu Drejk, samohranu majku koja ima problem s pronalaskom stalnog posla. Nakon što joj predstavnik za prodaju Pit Brener (Evans) nađe posao u farmaceutskoj kompaniji koju vodi Dr. Nil (Endi Garsija), ona ubrzo shvata koje su moralne posledice njenog novog zanimanja i počinje da preispituje svoje odluke.

Podeljena mišljenja kritike i publike

Većina kritičara je navela da je radnja filma "dosadna i zamorna" i da su takve priče obrađene već puno puta, ali na bolje načine, navodi index.hr. Ipak, skoro svi smatraju da je Emili briljantna u ovoj ulozi.

Iako veliki broj gledalaca deli mišljenje kritičara, deo njih je naveo da ih je film oduševio zbog realističnog prikaza sveta farmaceutskih kompanija. 

Profimedia
 

"Mislim da je film jako dobar zbog odlične glumačke postave. Čak ima i neke trenutke slične 'Vuku sa Vol Strita', koji su prikazivali loše strane uspeha", "Iako nesavršen, ovaj film je odlično prikazao farmaceutske kompanije", "Odličan film, Emili i Kris imaju dobru hemiju", neki su od komentara.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike