Pogledajte prvi trejler za najnoviji film Džulije Roberts: Katastrofa koja iz sekunde u sekundu postaje sve gora (FOTO/VIDEO)

30.10.2023

14:30

0

Autor: Dejan Ćirić

U pisanju scenarija je učestvovao bivši američki predsednik Barak Obama

Pogledajte prvi trejler za najnoviji film Džulije Roberts: Katastrofa koja iz sekunde u sekundu postaje sve gora (FOTO/VIDEO)
Copyright Profimedia

"Leave The World Behind" naziv je novog psihološkog trilera koji je baziran na istoimenom romanu Rumana Alama iz 2020. godine. Glavne uloge tumače Džulija Roberts, Itan Houlk i Kevin Bejkon.

Film na Netfliks stiže 8. decembra, a da je u pitanju potencijalni veliki filmski hit svedoči i činjenica da je trejler za samo dva dana pogledalo više od tri miliona ljudi. 

Profimedia
 

Kako se ljudi ponašaju u krizi apokaliptičnih razmera, tema je ovog ostvarenja čiji je jedan od producenata bivši američki predsednik Barak Obama, koji je svojim konkretnim savetima o ponašanju u kriznim sitaucijama, pomogao u pisanju scenarija.

Nema povratka u normalu

Džulija Roberts i Itan Houk glume Njujorčane srednje klase koji sa svoje dvoje dece iznajmljuju luksuzni kuću za odmor na Long Ajlendu gde žele da provedu vikend. Njihov idiličan odmor se prekida kada se pred njihovim vratima pojavljuju vlasnici kuće, tražeći da ih puste, jer se sprema apokalptično nevreme.  

Profimedia
 

Dve porodice se suočavaju sa pretećom katastrofom koja iz sekunde u sekundu postaje sve gora. Samo jedno je sigurno - nema povratka u normalu.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike