Da li znate zašto se Roki preziva Balboa? Stalone otkrio tajnu (FOTO)

29.10.2023

17:30

0

Autor: Dejan Ćirić

Dokumentarac o slavnom glumcu će otkriti mnoge nepoznate detalje o njegovom životu i karijeri

Da li znate zašto se Roki preziva Balboa? Stalone otkrio tajnu (FOTO)
Copyright Profimedia

Već gotovo pola veka Staloneova zvezda sija u Holivudu, a 3. novembra će na Netfliksu biti objavljen prvi dokumentarac o ovom 77-godišnjem glumcu koji i dalje neumorno snima.

Profimedia
 

Stalone je definitivno glumac ali i scenarista, reditelj i producent koji ima materijala za “priču” o čoveku koji stoji iza niza dobro poznatih uloga i upravo će to ovaj dokumentarac i ponuditi.

Kako je Roki dobio prezime?

Osim trejlera, “mamac” za gledanje “bacio” je i reditelj dokumentarca Tom Zimni koji je u razgovoru za magazin “Rolling Stone” otkrio šta je Stalonea inspirisalo da svom definitivno najvažnijem liku u karijeri, Rokiju, izabere prezime Balboa. Naime, prema njegovim rečima, iza te odluke stoji činjenica da je slavni glumac nekada živeo u ulici Balboa Bulevar.

Profimedia
 

- Ovaj dokumentarac je obuhvatio sve ono što sam sa zanimanjem pratio u Staloneovim ranim danima, a što je i danas aktuelno: vera u sebe, snaga snova i ambicija, kao i svojevrstan plan pravljenja grešaka i onih trenutaka kad se nađe u pravo vreme na pravom mestu. Slaj je osoba koja ima veštinu da kreativnost crpi iz svoje okoline. Možda je najbolji primer za to je njegov izbor imena za Rokija Balbou koji je prezime dobio po adresi njegovog skromnog stana na Balboa Bulevaru. Nadam se da će ovaj dokumentarac omogućiti publici da razume Silvestera Stalonea kao čoveka, reditelja i umetnika - rekao je Zimni. 

Profimedia
 

Poslednji dinosaurus

Na dokumentarac se osvrnuo i sam glumac koji je sebe nazvao “poslednjim dinosaurusom” među akcionim zvijezdama osamdesetih godina prošlog veka, naglasivši da svoj uspeh ne uzima zdravo za gotovo:

- Smatram sebe poslednjim od dinosaurusa, znate na šta mislim. I jako sam ponosan na to. Prošlo je gotovo 50 godina… To je neverovatno! Ali, ne uzimam to zdravo za gotovo i stvarno želim većinu vremena koje mi je preostalo da provedem sa svojim najdražima - zaključio je Stalone.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike