Staloneova neispričana priča: Netfliks najavio film o akcionoj megazvezdi (VIDEO)

20.10.2023

16:00

0

Autor: Dejan Ćirić

Premijera je zakazana za 3. novembar

Staloneova neispričana priča: Netfliks najavio film o akcionoj megazvezdi (VIDEO)
Copyright Profimedia

Nakon dokumentarca o Arnoldu Švarcenegeru, na Netfliks stiže isti format o Silvesteru Staloneu, a upravo je objavljen prvi trejler za ovo ostvarenje.

Film govori o životu i karijeri slavnog glumca, scenariste, reditelja i producenta nominovanog za Oskara, kao i o likovima koje je igrao tokom godina, a od kojih su svakako najpoznatiji Rambo i Roki.

Profimedia
 

„Šta je zdravije, da živite pod iluzijom i još uvek imate tračak nade da ste mogli da budete odlični, ili da sve upropastite i shvatite da niste uspeli?“, čuje se Staloneov glas u trejleru.

Od teških početaka do statusa megazvezde

Film "Sly", u režiji Toma Zimnija, predstavljen je kao „intiman i neočekivani pogled na rani život akcioni megazvezde, kao i pregled karijere koja traje skoro 50 godina“. Videćemo Staloneove teške početke u Njujorku, kada je bežao od kuće da gleda filmove, preko turbulentne karijere koja je eksplodirala sa "Rokijem", sve do statusa velike holivudske zvezde.

Paralelno se prati njegova filmografija i lični razvojni put, a pored Stalonea čujemo i njegovog mlađeg brata Frenka, kolegu Henrija Vinklera, dugogodišnjeg saradnika Džona Hercfelda i kritičara Veslija Morisa.

Profimedia
 

Kritičari su film uglavnom pohvalili, istakavši njegovu iskrenost i otvorenost, uz pohvalu Staloneovoj kreativnosti i upornosti.

Premijera na Netfliksu je 3. novembra.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike