Pogledajte prve zvanične fotografije glumaca iz šeste sezone "Krune": Tragična Dajanina smrt i bajka Vilijama i Kejt (FOTO)

22.10.2023

13:30

0

Autor: Dejan Ćirić

Snimjeno je deset epizoda, od kojih četiri čine prvi, a šest drugi deo serije

Pogledajte prve zvanične fotografije glumaca iz šeste sezone "Krune": Tragična Dajanina smrt i bajka Vilijama i Kejt (FOTO)
Copyright Profimedia

Netfliks je objavio prve fotografije za prvi deo šeste i poslednje sezone serije „Kruna“, koji će premijerno početi da se prikazuje 16. novembra. Premijera drugog dela zakazana je za 14. decembar.

Profimedia
 

Šesta sezona vraća gledaoce u period kasnih devedesetih. Prvi deo prati romantičnu vezu između princeze Dajane i Dodija Fajeda, kao i njihovu tragičnu smrt. Pored istraživanja njihove veze i stravične saobraćajne nesreće, sinopsis poslednje sezone glasi: „Princ Vilijam pokušava da se integriše u život u Itonu nakon smrti svoje majke, dok monarhija mora da zajaše talas javnog mnjenja. Dok dostiže svoj zlatni jubilej, kraljica razmišlja o budućnosti monarhije brakom Čarlsa i Kamile i počecima nove kraljevske bajke kroz Vilijama i Kejt."

Ogromna i razorna priča

Prinčeve će igrati po dva glumca, kao mlađu i stariju verziju. Rufus Kampa igra princa Vilijama u prvom delu, a Ed Mekvej u drugom delu serije. Flin Edvards igra princa Harija u prvom delu, a Luter Ford ga tumači u drugom. Meg Belami ćemo videti u ulozi Kejt Midlton.

Elizabet Debicki ponavlja svoju ulogu princeze Dajane. Ona je o tom iskustvu rekla:

- Za mene je zaista jedinstven izazov da prikažem poslednje dane princeze Dajane. Zaista sam verovala u Piterov emocionalni plan koji je kreirao da bismo ga sledili. To je njegova interpretacija koja ima mnogo emotivnog smisla i toga sam se pridržavala. Priča je ogromna i razorna i nikada ne možemo znati kako će gledaoci reagovati.

Profimedia
 

Imelda Stonton igra kraljicu Elizabetu II, Džonatan Prajs princa Filipa, Lesli Menvil princezu Margaret, Dominik Vest princa Čarlsa, Olivija Vilijams Kamilu Parker Bouls, Kalid Abdala je Dodi Fajed.

„Krunu“ je kreirao i napisao Piter Morgan. Šesta sezona se sastoji od 10 epizoda, od kojih četiri čine prvi, a šest drugi deo serije.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike