Duh princeze Dajane pojavljuje se u finalu "Krune": Ukazuje se Čarlsu u mrtvačnici, a ono što izgovara je jezivo!

12.10.2023

08:35

0

Autor: Dejan Ćirić

Ona se emotivno miri i oprašta sa bivšim mužem dok jeca nad njenim telom

Duh princeze Dajane pojavljuje se u finalu "Krune": Ukazuje se Čarlsu u mrtvačnici, a ono što izgovara je jezivo!
Copyright Profimedia

U šestoj i poslednjoj sezoni serije "Kruna", za koju je pre nekoliko dana objavljen prvi zvanični trejlerprinceza Dajana će se pojaviti kao duh koji će se ukazati svom bivšem mužu Čarlsu i kraljici Elizabeti II, prenosi Daily Mail.

Profimedia
 

Pokojna princeza, koju igra Elizabet Debicki, emotivno se miri i oprašta sa utučenim Čarlsom, koga igra Dominik Vest, dok jeca nad njenim telom u bolničkoj mrtvačnici u Parizu, nakon stravične saobraćajne nesreće u kojoj je izgubila život.

Profimedia
 

Svima će biti lakše kad ja odem

"Hvala ti na načinu na koji si se ponašao u bolnici. Tako sirov, slomljen i zgodan. To ću zapamtiti. Znaš da sam te mnogo volela. Duboko i bolno. Gotovo je. Svima će biti lakše kad ja odem", izgovara Dajanin duh.

Šesta sezona će se na Netfliksu emitovati u dva dela. Prvi će biti prikazan 16. novembra i fokusiraće se na odnos između Dajane i Dodija Fajeda (igra ga Kalid Abdala), pre saobraćajne nesreće u Parizu 1997. godine. Netfliks je ranije objavio da trenutak nesreće neće biti prikazan.

Profimedia
 

Drugi deo stiže 14. decembra, i pratiće princa Vilijama koji se vraća na Iton koledž posle majčine smrti, zatim zlatni jubilej kraljice Elizabete II, brak između kralja Čarlsa III i Kamile, kao i rane faze Vilijamove veze sa Kejt Midlton.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike